Știrile weekend-ului la Sibiu - Cele mai importante informații

Finalul de săptămână a fost unul încărcat. S-au întâmplat multe, dar dacă ați pierdut știrile, iată-le aici pe cele mai importante:

1- Opt persoane intoxicate de la un generator pe benzină, duse la spital – Șapte sunt copii

Șapte copii și un adult au fost transportați de urgență la spital, după ce s-au intoxicat din cauza unui generator pe benzină, folosit să încălzească o locuință improvizată. Totul s-a întâmplat pe strada Zăvoi din Sibiu, sâmbătă dimineața.

2- Accident cu mașină de poliție pe DN1 – Doi polițiști sunt răniți

Accident rutier duminică pe DN1, la ieșire din Porumbacu de Jos înspre Brașov. Două mașini au fost implicate, dintre care o autospecială ce aparține Serviciului Rutier Sibiu 2.

3- Accident pe autostrada Sibiu – Deva. O mașină a luat foc

Incidentul a avut loc duminică la prânz la kilometrul 341 al autostrăzii Sibiu – Deva. Din fericire nimeni nu a fost rănit.

4- Se deschid primele magazine în mall-ul remodelat la Shopping City Sibiu

Shopping City Sibiu redevine treptat funcțional în zona galeriilor comerciale. Aflat în plin proces de remodelare, primele unități se redeschid deja în perioada următoare. Smyk deschide luna aceasta, iar Dabo Doner în ianuarie.

5- Carmen Iohannis, invitată din nou la Parchet

Soţia preşedintelui Klaus Iohannis, Carmen Iohannis, a fost citată din nou de procurorii Parchetului General, pentru data de 10 decembrie, în dosarul referitor la casele din Sibiu, după ce prima oară nu s-a prezentat.

6- Schiurile și snowboard-ul uzate nu se aruncă – Unde îți pot repara și întreține echipamentul în Sibiu

Sezonul rece a început de câteva zile, iar pasionații de schi și snowboard din județul Sibiu au încercat deja pârtiile. Și pentru că iarna e lungă, iar zăpada din belșug, sibienii trebuie să știe că, daca au probleme cu echipamentul, au la cine apela pentru întreținere și reparații.

7- Remiză pentru Hermanstadt cu Dinamo. Am tremurat pe final

FC Hermannstadt a remizat sâmbătă seară în meciul disputat la Tg. Mureș. Petrescu a marcat golul Sibiului.

 

Ultima oră

Comentariul meu