celebrele sandwich-uri marieto se vând la târgul de crăciun din sibiu

Cel mai popular grill food din Sibiu și-a mutat locația în inima orașului. Îi găsiți chiar în Târgul de Crăciun, lângă trenulețul lui Moș Craciun, acolo unde vă așteaptă  sandwich-uri speciale, produse din ingrediente proaspete.

Marietto, mai aproape de clienți, de sărbători

celebrele sandwich-uri marieto se vând la târgul de crăciun din sibiu
Preturile din imagine sunt provizorii pe durata Targului de Craciun . Telefon : 0757317306

Pe toată perioada sărbătorilor, pofticioșii au posibilitatea să mănânce sandwich-uri gustoase și proaspete și, în același timp, să admire peisajul de poveste din Piața Mare. Și, fiindcă Marieto s-a gândit la confortul clienților care sunt doar în trecere, dar vor să își potolească foamea, a venit cu o soluții: clienții pot staționa lângă Forumul German (FDGR) sau la Carrefour Expres (Billa) pe Avram Iancu. Astfel, angajații vor livra personal mâncarea, până la mașină.

Clienții care nu au posibilitatea să ajungă până în târg nu au fost uitați. Pentru ei, Marieto vine cu o ofertă specială: la comenzile de minim 90 de lei, oferă livrare gratuită cu Taxi, la domiciliu. Cele mai bune sandwich-uri se găsesc în Piața Mare.celebrele sandwich-uri marieto se vând la târgul de crăciun din sibiu

Gurmanzii își pot satisface poftele cu sandwich-uri de pui sau porc, cu ingrediente bine alese și cu denumiri reprezentative. Sandwich-urile Argentina, Mexic, România, Brazilia, Italia și cel Vegetarian sunt iubite de toți cei care le-au încercat. Astfel, cu un meniu pentru toate gusturile, Marietto pregătește totul, într-un mod special, la grill.

Pentru mai multe detalii despre produsele Marieto, puteți să le consultați pagina de Facebook La Marieto. Totodată, comenzile pentru livrări se fac la numărul de telefon 0757317306. Echipa Mariero vă urează „La mulți ani” și vă așteaptă la Târgul de Crăciun.celebrele sandwich-uri marieto se vând la târgul de crăciun din sibiu

Ultima oră

Comentariul meu