târg de carte de sănătate și terapii complementare, la biblioteca astra din sibiu

Organizatorii Târgului de carte și terapii complementare – alterNativ, ediția a II-a, au pregătit un maraton de evenimente care se vor desfășura pe parcusul a 3 zile, 14-16 decembrie, în spațiile Bibliotecii Județene ASTRA Sibiu. Intrarea va fi liberă, în limita locurilor disponibile.

Se vor organiza 32 de conferințe tematice, 28 de ateliere, 4 spectacole inițiatice, activitate de prezentare la 9 standuri cu cărți pe temă de sănătate și evoluție personală și spirituală, 18 standuri de alimente bio și raw vegane, produse terapeutice și ambientale, remedii și 19 standuri de servicii de terapie și consultanță.

PROGRAMUL TÂRGULUI:
14 decembrie – 11:00-22:00
15 decembrie – 9:00-22:00
16 decembrie – 9:00-22:00

Cea de-a doua ediție a Târgul de carte de sănătate și terapii complementare – alterNativ a intrat pe ultima etapă de pregătire. În urma sesiunilor de înscriere programul pregătit de Biblioteca Județeană ASTRA Sibiu cuprinde 65 de evenimente care se vor desfășura pe parcusul a 3 zile, 14-16 decembrie 2018 în cele două clădiri ale Bibliotecii (str. George Barițiu, nr. 5, 7, Sibiu) și în două locații prietene, Studioul KeepGiving Yoga – Sibiu, Alexandru Xenopol, Nr 12, Ap 5 și Yoga Sibiu Studio – Sacred Arts, Sibiu, Str. Banatului, nr. 7. Pe lângă un maraton de conferințe și ateliere, Târgul se bucură de prezența negustorilor de carte și produse, preponderent terapeutice, în nu mai puțin de 20 de standuri, precum și de știința unora din cei mai renumiți specialiști din aria terapiilor complementare din România care vor avea organizate alte 19 standuri de consultanță, de evaluare, dar și de discuții pe teme de sănătate și evoluție personală.

Motto-ul de anul acesta, „Trăind cu Inima deschisă!”, trasează discret temele abordate de invitați și de cei care doresc să-și prezinte ideile în spațiul bibliotecii publice, un spațiu dedicat ideilor, inovației, comunicării, informațiilor capabile să îmbunățățească modul de a trăi, de a gândi și de a percepe frumusețea și cheile acestei dimensiuni.
Prin organizarea evenimentului Biblioteca își dezvoltă aria de intervenție în procesul de învățare pe tot parcursul vieții, oferind publicului interesat metode noi de cunoaștere și de alegere a informației.

Toate detaliile referitoare la alterNativ și la dinamica acestuia pot fi accesate pe pagina de Facebook a evenimentului.

 

Ultima oră

Comentariul meu