miriuță dezamăgit de cum se lucrează la stadionul municipal - ’’mă mișc eu mai mult...’’

Tehnicianul echipei FC Hermannstadt este nemulțumit de cum decurg lucrările de modernizare la cea mai mare arenă de fotbal a județului Sibiu.

Antrenorul Vasile Miruță a vorbit vineri despre starea lucrărilor la stadionul Municipal din Sibiu. „Asta numai Dumnezeu ştie. Eu mă antrenez acolo zi de zi şi văd cam puţină mişcare. Mă mişc eu mai mult. Anul viitor în martie, dacă ne ajută Dumnezeu, poate avem măcar o tribună, să putem juca. Stadionul, tot, mai durează”, a spus Miriuță pentru gsp.ro. FC Hermannstadt dispută meciurile de pe teren propriu la Tg. Mureș din cauză că stadionul din Sibiu nu este gata. Sibienii joacă sâmbătă de la 17.00 cu Dinamo București.miriuță dezamăgit de cum se lucrează la stadionul municipal - ’’mă mișc eu mai mult...’’

Lucrări în ritm ’’ca melcul’’
Zilele trecute reporterii Ora de Sibiu au făcut o vizită neanunțată pe șantierul celui mai mare stadion al Sibiului. Singura deosebire de acum trei luni este pista de atletism. În rest lucrurile stau exact la fel, din toate punctele de vedere. Și totul trebuie să fie gata în martie 2019. Cel puțin așa s-a stabilit printr-un acord între firma constructoare, SC Construcții SA și Primăria Sibiu. Vedeți AICI video și foto!

Ultima oră

Comentariul meu