foto cinci sportivi de la puma, premiați la gala sportului sibian

Cinci sportivi de la Clubul Sportiv Puma Sibiu – taekwon-do ITF au fost recent premiați la Gala de Tineret și Sport Sibian. Andreea Pavel, George Radu, Vlad Văcariu, Oana Pavel și Ioan-Marius Dancu sunt cei cinci sportivi care au fost premiați pentru rezultatele deosebite obținute pe parcursul anului 2018.

În data de 4 decembrie au fost decernate premiile pentru organizațiile și persoanele active în domeniile tineret, voluntariat și sport în anul 2018, în județul Sibiu. În topul sportivilor sibieni pe anul 2018, Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Sibiu a inclus și cinci sportivi ai clubului Puma.

Sportivii Puma premiați în Gala Sportului Sibian
La Gala Sportului Sibian 2018, Andreea Pavel și George Radu au primit mențiune, Vlad Văcariu a fost premiat cu locul 4, Oana Pavel cu locul 3, iar Ioan-Marius Dancu a fost premiat cu locul 2.

foto cinci sportivi de la puma, premiați la gala sportului sibian

„Mulțumiri pentru aceste premieri DJTS și tuturor autorităților care au fost alături de clubul nostru în 2018. Știm ce avem de făcut ca să atingem performanța. Avem un plan bun pentru viitor, management și marketing eficiente, suntem afiliați la o federație națională și internațională de Taekwon-do serioasă și transparentă, cu bază materială și finanțare corectă, ceea ce asigură performanța. Iar faptul că avem atâția sportivi pe locurile fruntase în clasament arată valoarea sportivilor și a brandului clubului Puma. Avem în lotul național tot mai mulți sportivi și ne bucură acest aspect, suntem hotărâți să aducem mai multe medalii pentru județul Sibiu prin sportivi și antrenori”, a declarat Ciprian Banea, secretarul general al clubului Puma.

2018 a fost un an foarte bun pentru clubul sibian de Taekwondo, care a câștigat la cele patru concursuri de copii organizate în acest an de Federația Română de Taekwondo locul 1 din 25 de cluburi de fiecare dată.

foto cinci sportivi de la puma, premiați la gala sportului sibian

Rezultatele obținute de sportivii PUMA în cadrul Galei de Tineret și Sport Sibian
Andreea Pavel, antrenată de Alin Lăzurcă: Locul 2 Campionatul European taekwon-do ITF – echipe, Locul 5 Campionatul European – luptă; Campioană națională – tull, Locul 2 Cupa României seniori.
George Radu, antrenat de Alin Lăzurcă: Vicecampion European pe echipe la proba tull junior, Campion Național la probele de tull/echipe, medalie de argint la luptă-individual, bronz tehnici speciale/echip.
Vlad Văcariu, antrenat de Alin Lăzurcă: Campion și Vicecampion European pe echipe la probele tull și tehnici speciale junior, Locul 1 la luptă tradițională și 2 la tull cu echipa la Cupa Europei juniori, Campion National la probele de tull și luptă și pe echipe, locul 3 tehnici speciale/echipe și locul 2 spargeri forță/echipe.
Oana Pavel, antrenor Alin Lăzurcă: Medalie de argint pe echipe la proba tull și locul 5 tehnici speciale juniori la Campionatul European, Medalie de aur la Cupa Mondială – luptă și bronz la tull, Medalie de aur și la tull și argint la luptă – junior.
Ioan-Marius Dancua, antrenor Alin Lăzurcă: Medalie de Aur și un loc 5 lupta echipe seniori, la Campionatul European – Slovenia, Medalie cu bronz la Cupa Europei luptă individual seniori.

Ultima oră

Comentariul meu