weekend de iarnă la sibiu. evenimentele programate sunt foarte tari
FOTO - Târgul de Crăciun Sibiu

Încă un final de săptămână începe, iar cu acesta ne apropiem tot mai mult de Crăciun. Pentru că zilele libere sunt făcute pentru relaxare, trebuie profitat la maxim de ele. Așa că încercați să ajungeți la cât mai multe evenimente programate la Sibiu. Sunt pentru toate gusturile.

Weekend-ul începe în forță la Cotton Pub by Night. Vineri seara vine Dirty Nano. Vafi  nebunieeeee, așa că nu trebuie ratată o astfel de petrecere. Cel mai bine ar fi să vă faceți o rezervare la numărul de telefon 0752.268.866.

weekend de iarnă la sibiu. evenimentele programate sunt foarte tari

Sâmbătă continuă petrecerea cu DJ XTZ. Va mixa muzică veche, nouă, ca să fie din toate pentru toți. Rezervări se fac la același număr de telefon.

Cea mai frumoasă stradă din Sibiu – strada Cetății va găzdui un târd de handmade. Artsy Handamade Fair va începe vineri și se va termina duminică, așa că e timp berechet să treceți pe acolo și să găsiți ceva frumos de cumpărat. Vor fi și ateliere pentru copii, așa că toată lumea e binevenită. Detalii aici.

Sibiu Magic Show este în plină desfășurare la Teatrul Gong. Sunt programate spectacole pentru cei mici, dar și pentru cei mari, astfel că nu este de ocolit. Programul aici.

Evident, și Târgul de Crăciun este un loc ce trebuie vizitat în fiecare an. Dacă nu ați ajuns până acum acolo, mergeți în acest weekend. Vă vor aștepta multe surprize, iar la sutele de căsuțe sigur veți găsi un cadou pentru cei dragi.

weekend de iarnă la sibiu. evenimentele programate sunt foarte tari

Dacă însă vă doriți să vedeți o piesă de teatru, vineri seara, de la ora 19, la Teatrul Radu Stanca se joacă ”Teatru: Profesiunea Doamnei Warren” cu Maia Morgenstern.

Sâmbăta începe pentru cei mici la Teatrul Gong. De la ora 10 și 12 vor avea loc două ediții ale Atelierului de creat Povești. Este coordonat de Diana Ribana și este recomandat copiilor între 6 și 10 ani.

Duminică, la Biserica Reformată va avea loc concertul corului Bach- „Misa de la miezul nopții de Crăciun”. Vor fi două spectacole, de la ora 16 și de la ora 18. Detalii despre concert, aici.

Parlez-moi d’amour” este spectacolul de balet care se va ține duminică la Sala Thalia, de la ora 19. Coregrafia este compusă din mai multe pas-de-deux-uri și momente de grup pe muzica unor interpreți precum Edit Piaf sau Serge Gainsbourg sau a unor compozitori clasici francezi (Debussy, Ravel etc.). Pe lângă momentele prezentate în Leipzig și Schwerin vor exista unele pregătite special pentru Teatrul de Balet Sibiu. Detalii aici.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. ”Teatru: Profesiunea Doamnei Warren” cu Maia Morgenstern se joaca la Centrul Cultural “Ion Besoiu” Sibiu.