weekend cu surprize pentru gurmanzi și iubitorii de colinde la muzeul astra și în nou roman
Foto Arhivă

Muzeul ASTRA organizează în acest final de săptămână două evenimente deosebite. Unul are loc în Muzeul în Aer Liber, iar celălalt în satul Nou Român. 

Primul dintre ele este Cultură și gastronomie locală din Mărginimea Sibiului cu participarea comunităţii din Sadu, judeţul Sibiu. Acesta va avea loc sâmbătă, 8 decembrie, la Târgul de țară din Muzeul în aer liber, între orele 11 și 15.

De asemenea, duminică, 9 decembrie 2018, ora 11, în satul Nou Român, județul Sibiu, va începe Festivalul Național al Datinilor și Obiceiurilor de Iarnă, din programul Tradiţii din iarna ASTRA. După slujba de duminică, grupuri de colindători vor porni prin sat să colinde și să să vestească Naşterea Domnului. Colindătorii se vor opri apoi la Centrul Cultural Memorial « Dr. Gheorghe Telea-Bologa », unitate a Muzeului ASTRA, unde va avea loc un brunch cu produse gastronomice tradiţionale specifice.

Participă Grupul de muzică tradiţională românească « Junii », condus de Cosmin Verde, Comitetul de femei de Arpaşu, îndrumate de doamna Daniela Lăzureanu Văcariu, Ceata de călăraşi din Nou Român și Grupul de irozi.

weekend cu surprize pentru gurmanzi și iubitorii de colinde la muzeul astra și în nou roman

Ultima oră

Comentariul meu