spărgătorii de magazine sunt doi tineri sibieni - furau tigări și bani
foto: arhivă

Doi bărbați, în vârstă de 20 și 24 de ani, ambii sibieni, au ajuns în spatele gratiilor, după ce au dat spargerea în mai multe spații comerciale. Tinerii sunt cercetați acum într-un dosar privind săvârșirea infracțiunii de furt calificat în formă continuată.

Potrivit polițiștilor, cei doi ar fi acționat în perioada noiembrie – decembrie 2018. Tinerii ar fi pătruns prin efracție și bani din sediile a trei societăți comerciale de pe raza municipiului Sibiu, pe străzile Luptei, Nicolae Iorga și Malului. Prejudiciul creat nu a fost stabilit.

„La data de 5 decembrie a.c., cei doi sibieni au fost reținuți 24 de ore pe bază de ordonanță, iar la data de 6 decembrie a.c., față de persoanele în cauză, instanța a decis aplicarea măsurii arestării preventive pentru o perioadă de 30 de zile pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat în formă continuată”, transmit reprezentanții IPJ Sibiu.

Cercetările continuă la nivelul Poliției Municipiului Sibiu, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu, în vederea identificării și documentării întregii activități infracționale a persoanelor în cauză.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. Buna ziua,imi puteti oferi mai multe informatii despre cei doi tineri arestati?va rog din suflet.
    Multumesc