se deschid primele magazine în mall-ul remodelat la shopping city sibiu – printre noutăți sunt smyk, kfc și dabo doner

Shopping City Sibiu redevine treptat funcțional în zona galeriilor comerciale. Aflat în plin proces de remodelare, primele unități se redeschid deja în perioada următoare. Smyk deschide luna aceasta, iar Dabo Doner în ianuarie.

Vești noi pentru pasionații de cumpărături. Mall-ul de la marginea Sibiului redeschide zona de magazine, aflată în proces de remodelare de la începutul acestui an. Cei de la NEPI spun că investesc acolo aproximativ 35 de milioane de euro, iar noul Shopping City Sibiu va ajunge la o suprafață de 90.000 de metri pătrați, ceea ce îl va transforma în cea mai mare și mai modernă destinație de retail din regiune. Centrul comercial se va extinde cu aproximativ 10.000 de metri pătrați, adăugând și un nou nivel ce va include o zonă reinventată de food court și divertisment, precum și o terasă exterioară ideală pentru petrecerea timpului liber.

Primele magazine se deschid deja
Pe măsură ce se finalizează lucrările, se redeschid și magazinele. Cei de la Noriel au redeschis magazinul chiar zilele trecute, după ce și-au desfășurat activitatea temporar în mai multe containere montate în parcarea de lângă KFC. Un magazin nou deschid în premieră și cei de la Smyk.se deschid primele magazine în mall-ul remodelat la shopping city sibiu – printre noutăți sunt smyk, kfc și dabo doner ”Din Decembrie ne găsiţi și în Shopping City Sibiu! La evenimentul de deschidere, vă așteptăm cu: oferte speciale, tombolă cu premii, ateliere pentru copii: face painting, modelaj baloane și un colț interactiv cu fotografii magnetice!”, spun cei de la Smyk. Aceștia au o reducere de 20 la sută la toate produsele cu preț întreg. Mai multe detalii AICI!

Zona de food în ianuarie
Cea mai importantă schimbare este legată de zona de food court și divertisment. Aceasta va fi poziționată în zona din spate și la etaj. Pe lângă cei de la Yummy Yang, apar și restaurante noi. Cei de la Dabo Doner au anunțat deja că din ianuarie vor avea o locație în interiorul Shopping City. se deschid primele magazine în mall-ul remodelat la shopping city sibiu – printre noutăți sunt smyk, kfc și dabo donerDe asemenea și KFC deschide un restaurant ”indoor”, în afară de deja cel cunoscut și funcțional în prezent în zona de lângă Flanco și Carrefour. Urmează ca în curând cei de la Shopping City Sibiu să anunțe și alte nume de magazine noi care vor funcționa în mall-ul remodelat.

Târg de Crăciun în parcarea KFC
Între 15 și 23 decembrie în arealul Shopping City Sibiu se organizează și Târgul de Crăciun Șelimbăr 2018, acesta urmând să fie amenajat în parcarea de lângă KFC. concerte cu cei mai în vogă artiști din peisajul muzical românesc. Startul maratonului artistic este dat de îndrăgitul Fuego, pe 15 decembrie. În deschiderea concertului acestuia, pe scena din arealul târgului susțin un recital Simi Deac și Eugen Mihăilă. Cu siguranță că cei mici vor lua cu asalt Târgul de Crăciun Șelimbăr pe 16 decembrie. Gașca Zurli pun în scenă un spectacol special pentru ei, iar în deschidere, Andra Gogan promite și ea un recital electrizant. Pe 22 decembrie înainte de Sărbătoarea Crăciunului, sunteți invitați la o seară plină de magie. Narcisa Suciu și Andra susțin două spectacole deosebite pe aceeiași scenă amplasată în parcarea Shopping City – zona KFC. În fine, dar nu în ultimul rând, seria de concerte este încheiată pe 23 decembrie de Bibi și Vescan.se deschid primele magazine în mall-ul remodelat la shopping city sibiu – printre noutăți sunt smyk, kfc și dabo doner

Patinoar de mari dimensiuni
O altă surpriză plăcută și totodată atracție pentru iubitorii sporturilor de iarnă, o reprezintă patinoarul de la Târgul de Crăciun. Cu o suprafață de peste 800 de metri pătrați, acesta va fi la dispoziția tuturor ce vor să patineze, atât pe perioada Târgului de Crăciun Șelimbăr, dar și după încheierea acestuia. De asemenea puteți închiria patine de la fața locului.
Târgul de Crăciun Șelimbăr este un eveniment organizat de Asociația Sibiul de Odinioară și Agenția Grey Projects, cu sprijinul Shopping City Sibiu și cofinanțat de Consiliul Local Șelimbăr prin Primăria Șelimbăr.

Ultima oră

Comentariul meu