scandalul de la cristian - primarul se apără și vine cu lămuriri

În Cristian a izbucnit un adevărat scandal între locuitorii cartierului ”La Sere”, nou construit și primarul comunei, Ioan Seuchea. După ce Ora de Sibiu a dezvăluit motivele conflictului, primarul vine cu propria explicație.

VEZI AICI TOATĂ ISTORIA CONFLICTULUI DE LA CRISTIAN

Primarul din Cristian este acuzat că nu le eliberează oamenilor niște autorizații din rea credință, dar primarul se apără și spune că oamenii nu au cerut așa ceva. Mai mult, într-o înregistrare făcută de administratorul asociației de proprietari reiese faptul că edilul l-a agresat și l-a înjurat. Ioan Seuchea vine cu propriile explicații despre toată situația creată.

YouTube video

”In data de 06 decembrie 2018, in jurul orei 09.00, domnul Moldovan Marius Marcel, cetatean al comunei noastre, in mod abuziv, fiind oprit de secretara mea, a intrat in biroul meu cu mobilul pornit pentru a ma filma si inregistra.
In momentul cand a intrat in birou, i-am spus ca ziua respectiva nu este de audienta si am alte probleme urgente de rezolvat.
Nu a acceptat acest lucru si a inceput sa ma provoace la o discutie neamiabila .
L-am invitat afara, aceasta fiind si semnificatia expresiei „trage usa”,
spunandu-i sa vina luni cand este zi de audienta.
Bineinteles ca nu a acceptat si a mai continuat cateva minute discutia.
In legatura cu cele afirmate de el, ca primarul nu doreste introducerea retelei de gaz in cartierul respectiv, este neintemeiata si falsa, deoarece pana in acest moment nu exista inregistrata o solicitare scrisa in acest sens, ci o solicitare mai veche pentru sustinerea financiara pentru acea retea, ceea ce nu este posibil deoarece reteaua apartine E-ON Gaz-ului si nu poate fi finantata din bugetul local, raspuns pe care l-am comunicat domnului Moldovan la momentul respectiv prin adresa nr. 8740/04.10.2018.
Referitor la cele 60 de familii pe care le-a dezinformat ca nu sunt de acord cu introducerea retelei de gaz, ii solicit domnului Moldovan sa dovedeasca cele afirmate cu documente si sa raspunda pentru aceasta dezinformare.
In legatura cu drumurile din comuna, care in opinia lui sunt impracticabile, trebuie sa tinem cont de faptul ca pe cele doua strazi se deruleaza lucrari de introducere a apei si a canalizarii, iar unii proprietari de terenuri si construiesc in acea zona, unde se circula si cu masini de mare tonaj ( cifaroame, masini cu materiale de constructie, etc).
Trebuie sa fim constienti de faptul ca, lucrarile rezultate in urma introducerii apei si canalizarii creeaza disconfort, pe care trebuie sa il acceptam o perioada de timp.
Referitor la comportamentul domnului Moldovan Marius Marcel, fata de Primaria Comunei Cristian pot sa va relatez doar doua aspecte din care dumneavoastra sa trageti o concluzie: respectiv, pentru plata unei amenzi de circulatie in cuantum de 130 de lei, s-a prezentat la Casierie cu monede de 1 ban si 5 bani pentru suma mentionata si a adus pe biroul domnului viceprimar baia de ulei de la masina, precizand ca si-a spart-o din cauza primariei, ceea ce dovedeste caracterul acestuia.
In concluzie, vreau sa ii informez pe toti locuitorii comunei Cristian ca beneficiaza de tot sprijinul meu in rezolvarea tuturor problemelor cu care se confrunta, fapt pe care l-am dovedit in toti acesti ani de mandat de primar.”, este explicația primarului Ioan Seuchea.

Ultima oră

Participă la discuție

2 Commentarii

  1. Nu stiu si nu cunosc pe acest domn Moldovan dar pot sa va spun ca domnul Primar ajuta daca mergi la el si te sfatuieste cu orice problema ai, si pe aceasta cale ii multumim pentru ce face si a facut pentru comuna, bafta in continuare domn Primar si Sarbatori Fericite.

  2. Raspunsul negativ il am in format png(poza) si nu il pot atada aici.
    Discutia „amiabila” o puteti asculta. Nu am insistat sa raman deloc. El a inceput sa ma ameninte.
    Rog ora de sibiu sa posteze raspunsul oficial pe care l-a primit de la mine.