crucea roșie sibiu îl închiriază pe moș crăciun

Dacă doriţi să le oferiţi celor mici și anul acesta un cadou special şi o sărbătoare de neiutat, Crucea Roşie Sibiu îl poate aduce şi în acest an pe Moş Crăciun în casele dumneavoastă, conform traditiei care deja exista la Crucea Rosie Sibiu de mai bine de 10 ani.

El nu va veni singur, ci alături de Crăciuniţa lui, pentru a asigura animaţia şi buna dispoziţie, în cadrul petrecerilor organizate cu ocazia sărbătorilor de iarnă.

Dacă vreţi să le faceţi o surpriză celor dragi, îl puteti contacta pe Moş Crăciun la numarul de telefon 0269 217 646 sau 00741 11 89 75 puteţi să îl vizitaţi personal la sediul Crucea Roșie Sibiu, de pe strada Xenopol, pentru a stabili toate detaliile.

Pana in prezent 12 dintre voluntarii Crucii Rosii Sibiu s-au arătat disponibili, să ducă daruri copiilor cuminţi din întreg oraşul. Mos Craciun va veni la familii in Ajun de Craciun, pe data de 24 decembrie, iar la gradinite, scoli sau firme, in perioada 10 – 22 decembrie.

Deplasarea lui Moş Crăciun se va face contra-cost, fondurile strânse în cadrul acestui proiect urmând să susţină, anul următor, acţiunile umanitare ale Crucii Roşii Sibiu, precum şi activităţile educative cu voluntari. Pentru familii, tariful este de 100 de lei, iar pentru grădiniţe, şcoli sau firme, de 200 de lei iar tariful poate varia in funcție de numărul de copii.

Serviciul de Inchiriere de Mos Craciun este una dintre sursele de finanatare a proiectelor umanitare derulate de Crucea Rosie, Filiala Sibiu.

crucea roșie sibiu îl închiriază pe moș crăciun

Ultima oră

Comentariul meu