bețivi la volan în mândra și la podul olt. i-a prins poliția

În continuare o parte dintre șoferi consumă alcool și apoi se urcă la volan. Probabil că nu cred că vor fi prinși, dar poliția rutieră îi oprește și așa se aleg cu dosar penal.

La data de 6 decembrie, în jurul orei 14,00, pe DJ 105G, în zona Podu Olt, polițiștii Biroului de Poliție Transporturi Sibiu au depistat în trafic un bărbat în vârstă de 44 de ani, din localitatea Mârșa, care conducea un autoturism în timp ce se afla sub influența alcoolului. Rezultatul testării nivelului alcoolemiei în aerul expirat a fost de 0,78 mg/l alcool pur, cu această ocazie întocmindu-se dosar penal de cercetare pentru săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

La data de 6 decembrie, în jurul orei 18,00, în localitatea Mândra, polițiștii au oprit pentru control un autoturism condus pe strada Principală de către un localnic în vârstă de 20 de ani.
În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că cel aflat la volan nu deține permis de conducere, autoturismul este neînmatriculat, iar la testarea alcoolscopică a rezultat o concentrație de 0,29 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Polițiștii au deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunilor de conducere fără permis, respectiv conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat sau neînregistrat.

Ultima oră

Comentariul meu