teatrul de balet sibiu vă face cunoștință cu iubirea. vineri, în cadrul unei premiere

Iubitorii dansului sunt așteptați duminică, 9 decembrie, de la ora 19, la Sala Thalia, pentru a face cunoștință cu iubirea. Sub toate aspectele ei – pasională, pasiv-agresivă, sensibilă sau la prima vedere – dragostea este tema principală a spectacolului de dans contemporan „Parlez-moi d’amour”, prezentat în premieră de Teatrul de Balet Sibiu.

Evenimentul, care poartă semnătura coregrafului francez Martin Chaix, va cuprinde, printre altele, pas-de-deux-uri și momente de grup, prezentate pe muzica unor interpreți precum Edit Piaf, Serge Gainsbourg sau a unor compozitori clasici francezi cum sunt Debussy sau Ravel.

“Parlez-moi d’amour” este unul dintre evenimentele care încheie anul 2018 la Teatrul de Balet Sibiu, alături de ”Spărgătorul de nuci”, spectacol devenit deja tradiție în întreaga lume. Sibienii care nu vor reuși, din varii motive, să ajungă la premiera de duminica aceasta, mai au ocazia să vadă “Parlez-moi d’amour” duminică, 16 decembrie, tot la Sala Thalia, când va avea loc reluarea evenimentului.

Biletele pot fi achiziționate de pe kompostor.ro sau de la Centrul de Informare Turistică, aflat la parterul Primăriei Municipiului Sibiu.

Ultima oră

Comentariul meu