scandaluri joi în sibiu - citește știrile importante ale zilei

Joi a fost o zi în care scandalurile au început sau au ajuns la final. În primul caz este vorba de primarul din Cristian, în al doilea de fosta și actuala conducere de la AJVPS. Pe lângă acestea însă au venit și alte vești de interes. Iată-le pe cele mai importante:

1- Scandal cu amenințări și înjurături la Cristian – Primarul Seuchea: ”Îți arăt eu. Te pun eu la punct. F*** mama…”

60 de familii din comuna Cristian au ajuns la capătul răbdării. S-au mutat într-un cartier nou construit și pe banii lor vor să tragă rețeaua de gaz. Dar nu pot face acest lucru din cauza primarului care refuză să le dea autorizația de săpătură. Mai mult, de câte ori oamenii merg în audiență aceștia spun că primarul devine agresiv atât verbal cât și fizic.

2- Autostrăzile Sibiu – Pitești și Sibiu – Făgăraș, în plan anul viitor – Peste 300 de kilometri vor fi în șantier

Aproape 310 kilometri de autostradă vor intra în șantier anul viitor, potrivit directorului general al Direcției Generale Organismul Intermediar de Transport – Direcția Accesare Fonduri din Ministerul Transporturilor, Cătălin Costache.

3- Lămuriri de la AJVPS Sibiu după mega scandalul de luna trecută

Luna trecută a fost marcată de un scandal monstru la sediul AJVPS Sibiu. Fostul director a încercat să intre în sediul Asociației și a rupt încuietoarea cu o bormașină. Între actuala și fosta conducere s-au derulat mai multe procese, undele dinre ele finalizate.

4- Cadou de Moș Nicolae – Televizoare noi la Spitalul Județean din Sibiu

În spiritul sărbătorilor de iarnă și al tradiţiei sosirii lui Moş Nicolae, pacienții Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu se bucură de venirea moșului. Acesta a adus 28 de televizoare moderne care vor fi distribuite pe secțiile spitalului: câte 3 aparate pentru Secția Oncologie și Secția Hematologie, câte 2 la Compartimentul de dializă și Secția Boli Infecțioase și câte unul pentru alte secții ale spitalului unde pacienții stau internați mai mult timp.

5- Începe Artsy – Târg de Crăciun pe cea mai frumoasă stradă din Sibiu

Sibiul va găzdui în acest weekend un al doilea târg de Crăciun. „Artsy” este un târg de Crăciun alternativ, care are la bază un târg de handmade cu tradiție în Sibiu, Artboutique.

Ultima oră

Comentariul meu