Lămuriri de la AJVPS Sibiu după mega scandalul de luna trecută
Foto Arhivă- Fostul director de la AJVPS Sibiu a încercat să intre cu forța în sediu

Luna trecută a fost marcată de un scandal monstru la sediul AJVPS Sibiu. Fostul director a încercat să intre în sediul Asociației și a rupt încuietoarea cu o bormașină. Între actuala și fosta conducere s-au derulat mai multe procese, undele dinre ele finalizate. 

CITEȘTE AICI DESPRE SCANDALUL DE LA ASOCIAȚIE

Actuala conducere face unele precizări legte de evenimentele din ultima perioadă:

”-noul consiliu director al AJVPS Sibiu, ales in data de 27.04.2017, reprezentat legal de dl presedinte Pacurar Viorel, isi exercita functia conform sentintei civ. nr. 3598 din 29.06.2017 si a hotararii civile nr. 96/2018 din 01.02.2018.

-Consiliul director legal constituit declara ilegala operarea in registrul REGES a contractului de angajare a numitului Varga Pompil, declarand-ul nul si fara calitatea de a produce efecte juridice!

-Curtea de Apel Alba Iulia a dispus conform hotararii nr. 977/2018 din 18.10.2018 rejudecarea dosarului cu nr. 5328/85/2017, dosar in care dl. Varga Pompil solicita repunerea in functie.

-Varga Pompil se sustrage executarii silite si incalca dispozitiile legale impuse prin sentinta judecatoreasca nr. 4307 din data de 01.08.2017 din dosarul 8551/306/2017.

-In data de 9.11.2018, conform hotararii 5497/2018, instanta de judecata il obliga din nou pe Varga Pompil sa predea noului Consiliul al AJVPS Sibiu toate documentele asociatiei si stampilele. Acesta foloseste in fals actele si stampila asociatiei, inducand in eroare autoritatile publice, membrii asociatiei si salariatii.

Asadar acesta nu poate semna documente, nu poate desface contractele angajatilor si nici sa incheie contracte de angajare sau de orice alta natura in numele si pe seama asociatiei, nu poate detine sau accesa documentele contabile ale asociatiei.

-Conducerea legitima a asociatiei nu l-a demis pe dl Stoicescu Romeo sau pe dl Mares Alexandru, acestia fiind in functiile detinute, cu toate prerogativele ce decurg din acestea.

-Pretinsa adunare generala pentru care s-a publicat in fals anuntul din data de 14.11.2018 NU ESTE STATUTARA, este NELEGAL convocata de catre persoane fara calitate, din toate punctele de vedere iar actele juridice ce vor decurge din aceasta sunt NULE de drept!

-Participarea angajatilor sau a membrilor la actiunile intreprinse in numele AJVPS Sibiu de fosta conducere precum si de orice persoane fara calitate va fi sanctionata conform legii si statutului AJVPS Sibiu.

-Plata cotizatiilor de membru si a altor obligatii statutare hotarate de noul Consiliu al AJVPS Sibiu ales in data de 27.04.2017 se vor face NUMAI la sediile AJVPS Sibiu din Sibiu, strada Constitutiei nr. 20(Haidau Dorina) si la Medias ,strada Virgil Madgearu nr. 1,ap.1(casier Tompi Laura) precum si la domnul director tehnic Mares Alexandru. Sumele platite la alte persoane, in alte sedii sau domicilii, nu vor fi luate in considerare. Toate cheltuielile asociatiei, in special salariile paznicilor si chiriile fondurilor cinegetice in care practicati vanatoarea (ultima transa in cursul lunii noiembrie 2018) sunt achitate sub semnatura conducerii asociatiei aleasa in data de 27.04.2017.

-Autorizatiile de vanatoare valabile pe fondurile gestionate de AJVPS Sibiu se elibereaza doar de la sediile AJVPS Sibiu mentionate mai sus. Autorizatiile de vanatoare eliberate de alte persoane si din alte sedii sau domicilii nu sunt valabile si sunt declarate nule .

-Organizatorii actiunilor de vanatoare au obligatia sa respecte prevederile legale si statutare. Se pot inscrie in autorizatii numai membri care fac dovada calitatii de membru cu carnetul de membru preschimbat in anul 2018, conform noului model, sau care fac dovada achitarii zilei de vanatoare in cazul nemembrilor. Contravaloarea zilei de vanatoare se achita la sediile AJVPS Sibiu.

Va informam de asemenea ca in acest moment se afla in desfasurare urmarirea penala in mai multe dosare de pe rolul organelor de cercetare aferente Parchetului de pe Langa Judecatoria Sibiu, referitoare la aceste incalcari flagrante ale legilor si hotararilor judecatoresti.” se arată în comunicatul celor de la AJVPS.

Ultima oră

Comentariul meu