iohannis despre tentativa de revocare a lui dragnea: încercarea merită reluată. sper că va reuși!
FOTO arhivă

Președintele României a spuns miercuri că nu s-a ocupat de revocarea lui Liviu Dragnea, așa cum au acuzat cei din PSD. Klaus Iohannis crede că încercarea merită reluată și speră ca Opoziția să reușească.

„Nu am avut timp de așa ceva, dar încercarea merită reluată și sper că opoziția va reuși”, a spus Klaus Iohannis.
Președintele Camerei Deputaților a acuzat, miercuri, că șeful statului Klaus Iohannis s-ar afla în spatele acțiunii din Parlament, spunând că Opoziția, „după stilul lui Iohannis”, vrea să ia cu japca Parlamentul. Dragnea mai spune că nu se întâmplă nimic fără știrea președintelui.
„Nu e prima dată când au cerut revocarea. Ei de fapt nici nu au votat. Astăzi am văzut o încercare eșuată de a prelua cu japca o instituție a statului. Vor să ia cu japca și Parlamentul și vor să ia și România. Asta e stilul lui Iohannis, așa cum a luat cu japca casele din Sibiu, așa vreau să ia și instituțiile care îl deranjează. Nu se întâmplă nimic fără coordonarea lui Klaus Iohannis. De câteva săptămâni bune, o parte dintre liberali și unii dintre foști membri ai PSD se tot lăudat că au sprijinul ui Iohannis și că îi protejează și încurajează să preia cât mai mulți oameni de la conducerea Camerei Deputaților”, a declarat Liviu Dragnea.
Prim-vicepreședintele PNL, deputatul Raluca Turcan, a cerut, miercuri dimineață, în ședința de plen a Camerei Deputaților, revocarea lui Liviu Dragnea de la conducerea acestui for legislativ. De asemenea, ea a cerut și revocarea lui Florin Iordache din funcția de vicepreședinte. Ea a mai solicitat ca ședința de plen să fie condusă de vicepreședintele Camerei Deputaților Marilen – Gabriel Pirtea (PNL), nu de Florin Iordache.

Ultima oră

Comentariul meu