începe artsy – târg de crăciun pe cea mai frumoasă stradă din sibiu

Sibiul va găzdui în acest weekend un al doilea târg de Crăciun. „Artsy” este un târg de Crăciun alternativ, care are la bază un târg de handmade cu tradiție în Sibiu, Artboutique.

Proiectul reunea periodic creatori de produse realizate manual, artiști locali cât și din țară, oferindu-le posibilitatea să-și etaleze talentul într-un cadru organizat. După cele mai faine 15 ediții între anii 2009 – 2013 și o mică pauză care a durat 5 ani, organizatorii au considerat că ceva și mai fain trebuie să se întâmple.

începe artsy – târg de crăciun pe cea mai frumoasă stradă din sibiu

Ca prin minune, ArtBoutique a devenit Artsy. Mai scurt, mai șod și cu o nouă coafură. Se întâmplă tot în Sibiu și are ca preocupare principală tot produsele handmade. Altfel spus, pe românește, Artsy dă mâna cu ceea ce este autentic, emană bucurie, este neafectat de trecerea timpului și este făcut din pasiune. Evenimentul va avea loc în perioada 7-9 decembrie, pe strada Cetății, în intervalul orar 10:00 – 21:00.

începe artsy – târg de crăciun pe cea mai frumoasă stradă din sibiu

21 de „artsy-isti”, sute de idei de cadouri
21 de artişti din Sibiu, Alba, Timiș, București, Miercurea Ciuc, Hundedoara, Iași, Harghita, Argeș, Botoșani, Olt și Brașov şi-au făcut deja inventarul produselor de sezon și vor expune pe cea mai frumoasă stradă din Sibiu jucării educative, jucării eco baby friendly, decorațiuni de iarnă, globuri din materiale naturale, aranjamente de Crăciun, produse cosmetice homemade, bijuterie de autor, bijuterii din aur și argint, accesorii urbane, genți unicat, produse din piele, ceramică, fashion, accesorii tricotate, produse utile din lemn, greenarii (mini grădini de plante vii).

începe artsy – târg de crăciun pe cea mai frumoasă stradă din sibiu

Delicatese de sezon, ateliere, muzică live

Pe lângă călătoria în tărâmul bunului gust cu care vizitatorii tradiţionali ai târgului s-au obişnuit deja, în cadrul acestei ediţii Artsy publicul va fi răsfăţat cu delicatese de sezon, vin fiert, concerte live susținute de Navi, We Singing Colors, CeZar, Claudiu Fălămaș și ateliere pentru copii, părinți și bunici. La Salut Cafe, pe toată durata evenimentului vor fi organizate ateliere de ceramică, decorațiuni din nasturi, agende, felicitări de Crăciun, origami, globuri alternative, decorațiuni de Crăciun și Revelion.

Mai multe detalii pe pagina de Facebook: https://www.facebook.com/pg/artsyfair

Ultima oră

Comentariul meu