video - opoziția cere revocarea lui dragnea din fruntea camerei deputaților. și a lui iordache!

Deputatul sibian Raluca Turcan, cea care este și prim-vicepreședintele PNL a cerut, miercuri dimineață, în ședința de plen, revocarea lui Liviu Dragnea de la conducerea Camerei Deputaților. Turcan a cerut și revocarea lui Florin Iordache din funcția de vicepreședinte.

”Astăzi (miercuri – n.r.) vă solicităm ca pe ordinea de zi de plen două solicitări de revocare a dlui. vicepreședinte Florin Iordache și a dlui. președinte al Camerei Deputaților, Liviu Dragnea. De asemenea, prima solicitare pe care v-o fac și vă rog să țineți cont de succesiunea solicitărilor de procedură și în felul acesta să le supuneți votului”, a cerut Raluca Turcan, deputat PNL.
Ea a mai solicitat ca ședința de plen să fie condusă de vicepreședintele Camerei Deputaților Marilen – Gabriel Pirtea (PNL), nu de Florin Iordache.

”Există suspiciunea că dvs. vă mai mențineți la putere prin fraudă și sunteți predispuși la încălcarea regulamentului. De asemenea, vă suspun votului propunerea ca votul astăzi să fie cu mână ridicată, întrucât am avut număroase dovezi că sistemele electorinice votează la dispoziția conducerii Camerei Deputaților. Nu avem încredere în modul în care veți utiliza sistemele electronice”, a conchis Turcan.

Ultima oră

Comentariul meu