video foto antrenamente printre gunoaie la fc hermannstadt – ”ne simțim ai nimănui!”

Cine nu știe cum se pregătesc pentru meciuri cei de la FC Hermannstadt, ar trebui să meargă să vadă acest lucru. Jucătorii lui Miriuță fac antrenamente la doi pași de o mizerie de nedescris pe stadionul Municipal.

Din cauza efectuării precare a lucrărilor la stadionul Muncipal din Sibiu (VEZI AICI video și foto) cel mai mult de suferit au de suferit cei de la FC Hermannstadt. Jucătorii pregătiți acum de Vasile Miriuță, pe lângă faptul că nu pot să dispute meciurile de pe propriul teren la Sibiu, mai au parte și de antrenamente ce se desfășoară într-un cadru dezolant.
Miercuri, reveniți de la Voluntari, acolo unde au cedat surprinzător cu 0-2, a avut loc primul antrenament oficial. Ca să ajungă însă pe gazonul arenei Municipale, jucătorii fac slalom printre bălți și ocolesc gunoaiele de pe stadion. Să vă mai spunem că la nici 10 metri de ei sunt mormane de moloz și deșeuri din construcții?video foto antrenamente printre gunoaie la fc hermannstadt – ”ne simțim ai nimănui!”Poate însă cel mai demoralizator pentru Dâlbea&co este faptul că văd aproape zi de zi cum lucrările nu merg înainte la stadion. video foto antrenamente printre gunoaie la fc hermannstadt – ”ne simțim ai nimănui!””Uneori îmi vine să merg să îi strâng de gât pe cei care se fac că lucrează. Sunt zile în care nimic nu se mișcă. De fapt vedeți bine că lucrările sunt vai mama lor… Noi tot sperăm că vor fi gata până în martie 2019. Jucătorii străini veniți la echipă sunt stupefiați. Ne tot întreabă cum de nimeni nu îi trage la răspundere pe acești muncitori… Ridicăm și noi neputincioși din umeri. Când revenim aici și observăm ce se întâmplă sincer ne demoralizăm.. Vrem și noi să jucăm ACASĂ! Să avem suporterii lângă noi! Ne simțim ca ai nimănui”, ne-a povestit unul dintre jucătorii cu experiență de la FC Hermannstadt.
Vedeți AICI cum decurg lucrările la stadionul Municipal și cum arată acum cea mai mare arenă de fotbal a județului Sibiu
FC Hermannstadt ocupă locul 8 în liga 1, cu 21 de puncte acumulate după 18 etape.

Ultima oră

Participă la discuție

2 Commentarii

  1. Pai cine sa ii traga la raspundere? Aia care ar trebui s-o faca sunt mana in mana cu ei si ii trateaza cu duhul blandetii acordandu-le perioade suplimentare. Jenant.

  2. “FELICITARI” PRIMARIEI SIBIU pentru interesul “deosebit ” si mai ales pentru sprijinul acordat echipei de fotbal din Sibiu.
    Urez mult succes echipei de fotbal si ii suntem alaturi, cu sufletul.
    Mult succes.