Percheziții în București și cinci județe. Zeci de țepe prin credite de nevoi personale
FOTO - Arhivă

Că românul este inventiv atunci când vine vorba de găsit metode de înșelăciune, nu mai e un secret de mulți ani. Aproape 40 de persoane sunt duse la audieri pentru că au folosit adeverințe false și au luat cu ajutorul lor credite de nevoi personale.

Poliția Capitalei desfășoară mai multe percheziții în București în alte cinci județe din țară, fiind vizate mai multe persoane suspecte de înșelăciuni cu credite de nevoi personale. 29 de persoane urmează să fie aduse la sediul poliției pentru cercetări.
„Poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, pun în aplicare 18 mandate de percheziţie domiciliară pe raza municipiului Bucureşti şi în judeţele Ilfov, Giurgiu, Călăraşi, Dâmboviţa, Prahova şi 29 mandate de aducere, într-un dosar privind săvârşirea infracţiunilor de înşelăciune cu credite de nevoi personale”, informează Poliția Capitalei.
În urma cercetărilor, polițiștii au stabilit că mai multe persoane ar fi folosit adeverinţe false, în vederea accesării unor credite de nevoi personale, prejudiciul cauzat fiind estimat la peste 1.000.000 lei, în dauna mai multor unităţi bancare. Foto – arhivă

Ultima oră

Comentariul meu