update foto accident pe pod la piața cibin – patru răniți și semafoare defecte

Accidentul a avut loc miercuri seară în jurul orei 20.15 pe podul peste Cibin din zona pieței cu același nume. Se pare că semafoarele nu funcționează în zonă. Patru persoane sunt rănite.

ISU Sibiu intervine la accidentul de pe podul de la Piața Cibin .update foto accident pe pod la piața cibin – patru răniți și semafoare defecte ”Sunt patru victime neîncarcerate, conștiente. Intervin echipaje Smurd și echipaje Saj Sibiu”, spun cei de la ISU Sibiu. update foto accident pe pod la piața cibin – patru răniți și semafoare defecteSe pare că în zonă nu funcționează semafoarele.update foto accident pe pod la piața cibin – patru răniți și semafoare defecteIPJ Sibiu anunță că un șofer de 52 de ani, sibian, în timp ce conducea dinspre Podul Cibin spre Turnului, a pătruns în intersectia cu strada Malului fără sa acorde prioritate și a intrat în coliziune cu un autoturism condus regulamentar de către o femeie de 52 de ani din Hunedoara.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. Persoanele accidentate au dreptul la despagubiri. Aceste despagubiri se pot obtine fara implicarea directa a celor accidentati si fara a achita, in avans, vreo taxa. Informatii la tel. 0722437114 sau 0269252724.