VIDEO - FC Hermannstadt s-a făcut de râs la Voluntari în fața ultimei clasate

Vasile Miriuță a înregistrat prima înfrângere pe teren străin de când a preluat pe FC Hermannstadt. Înfrângerea a venit surprinzător pe terenul ultimei clasate, la Voluntari. Gazdele au obținut a doua victorie în campionat până acum.

FC Voluntari a învins, marţi, pe teren propriu, cu scorul de 2-0 (0-0), pr FC Hermannstadt, în primul meci al etapei a XVIII-a a Ligii I. Ilfovenii au obţinut al doilea succes în campionat, după 18 etape, primul cu Cristiano Bergodi pe bancă. Gazde a marcat cele două goluri, în minutele 52 şi 65 prin Richard Gadze. Sibiul a avut mai multe ocazii în prima repriză, dar nici una nu a fost fructificată.
În repriza secundă FC Hermannstadt a evoluat catastrofal, iar gazdele au marcat de două ori. Este prima victorie a ilfovenilor în fața Sibiului. Cu acest rezultat, FC Voluntari acumulează 11 puncte, dar rămâne pe locul 14, ultimul al clasamentului. Sibienii se menţin provizoriu pe locul 8, cu 21 de puncte. Pentru echipa lui Miriuță urmează o serie infernală. Pe 8 decembrie jucăm cu Dinamo, iar pe 15 decembrie evoluăm la Mediaș, pentru ca pe 22 decembrie să evolueze cu Viitorul Constanța.
[fvplayer src=”http://youtube.com/watch?v=XS1TBJ_FXQE”]
FC Voluntari:
Vâtcă – Bucurică, Balaur, Armaş, Vlad – Rauţă (G. Deac ’75), Laidouni – Căpăţână, Gadze (Malfleury ’90), I. Gheorghe – Tudorie (Kabasele ’86). Antrenor Cristiano Bergodi.

FC Hermannstadt:
Căbuz – Company, Pîrvulescu, Dandea, Mijuskovici, Acsinte – Petrescu, Antonov (Nkololo ’69), Dumitriu (Herghelegiu ’55) – Blănaru (B. Rusu ’55), Tsoumou. Antrenor Vasile Miriuţă.

Cartonaşe galbene: Dandea ’58, Acsinte ’60, Petrescu ’77

Arbitri: Horia Gabriel Mladinovici (central) – Bogdan Gheorghe, Vlad Bârleanu (asistenţi) – Iulian Dima (rezervă);

Ultima oră

Comentariul meu