crima din vasile aaron. s-a cerut o nouă expertiză - criminalii vor musai acasă
Constantin Nicolae S. (26 de ani), Sorin Constantin C. (23 ani) sunt acum în arestul IPJ Sibiu - foto: Facebook - profil public

Cei trei inculpați din dosarul crimei din Vasile Aaron au făcut a ”n”-a solicitare pentru a fi eliberați din arestul preventiv și înlocuită măsura cu arestul la domiciliu.

Tot pentru a ”n”-a oară judecătorii au respins cererea. La fiecare termen de judecată avocații celor trei încearcă marea cu degetul și fac o cerere de acest fel. Pentru termenul următor, cel din data de 17 decembrie judecătorii vor continua audierea martorilor pe parte civilă.
Tot până atunci s-a acordat termen pentru ca Serviciul de Medicină Legală să revină cu o expertiză privind cauza morții tânărului din Vâlcea. Vă reamintim că în luna mai un tânăr din județul Vâlcea a murit la spital după ce a fost bătut de trei sibieni în fața unui bar din cartierul Vasile Aaron.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. Să plătească dacă este adevărat ce au făcut ! Arestul la domiciliu pentru o crimă este imposibil …
    Unde ați mai văzut voi să ieși așa ieftin după o crimă!
    Au omorât să plătească dacă nu vor fi ei asasinați când vor ieși de după gratii!
    Când eram în liceu în clasa10 am lovit un elev din RM.Valcea. După o săptămână am luat o mamă de bătaie pe o stradă din Sibiu. Am primit 2 perverse. Cine se gândea că o să trec pe lângă niște necunoscuți , prietenii individului din Vâlcea…