video copii găsiți în catedrală la alba iulia - nu au avut unde să înnopteze. unul a fost spitalizat

Nu mai puțin de 23 de copii și un profesor, au fost găsiți în catedrala din Alba Iulia. Ei nu au avut cazare și din acest motiv au ales să stea acolo.

Un grup de peste 20 de copii din Olt, cu vârste între 11 și 14 ani, însoțiți de un profesor, au venit la Alba Iulia pentru a sărbători Ziua Națională, însă nu au avut cazare și au înnoptat în Catedrala Reîntregirii Neamului. Unui copil i s-a făcut rău azi-noapte, iar grupul a fost dus la un colegiu.
Reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Alba au declarat, corespondentului MEDIAFAX, că grupul respectiv a înnoptat în catedrală în noaptea de vineri spre sâmbătă, iar în timpul nopții de sâmbătă spre duminică au fost găsiți tot în catedrală, însă unui copil din grup i s-a făcut rău și a fost dus la spital, pentru mai multe investigații.
Ceilalți 21 de copii și profesorul au fost duși la Colegiul Național ”Horea, Cloșca și Crișan” din Alba Iulia, unde fusese amenajat un spital de linia întâi. Acestora li s-a oferit cazare și masă.
Grupul este din județul Olt.

YouTube video

La Catedrala Reîntregirii Neamului au ajuns mai multe autospeciale SMURD, iar toți copiii au fost evaluați. video foto: Alba24

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. E sclavie cu copii in Romania! Protectia copilului sa ancheteze conditiile de transport,hrana,odihna,etc al grupului coral de copii din Pecica adus de la sute de km distanta tur-retur la Sinaia ,la nunta exprincipelui nicolae.Autoritatile romane sa ancheteze folosirea acelui grup coral de copii organizat de autoritatile locale la un eveniment privat. Conducera grupului de copii a afirmat ca in aceeasi zi,plecati la ora din noapte,copiii au cantat in fata Cazinoului Sinaia si apoi in Manastirea Sinaia.De mentionat ca la Sinaia,pe 30 sep.2018 a fost foarte frig si copiii au cantat in aer liber.De ce sunt folositi copiii pentru promovarea unor persoane private??? ,,respectu,, pentru Acel grup coral de copii din Pecica s-a vazut public la tv cand exprincipele nicolae,nepot al Regelui Miha isi mireasa,ca doi smintiti fara umbra de morala si de judecata s-au intors cu partea dorsala in timpul intonarii Imnului Regal,simbol al regalitatii romane,de catre corul de copii din Pecica.Niciun ziarist nu a sesizat protectia copilului in acest caz promovat public!!!!!