trafic infernal pe valea oltului - blocaje între veștem și tălmaciu și la brezoi
FOTO arhivă

Minivacanța de 1 decembrie a luat sfârșit, iar traficul pe Valea Oltului este infernal. Sunt zone cu blocaje de distanțe de peste 5 kilometri.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că valorile de trafic sunt ridicate pe toată lungimea Autostrăzii A1 Bucureşti-Piteşti, pe sensul de mers către Bucureşti, iar traficul cel mai intens se înregistrează la intrarea în capitală, precum şi la kilometrul 51, unde a avut loc o coliziune faţă-spate între 4 autovehicule, fără victime.
Nu sunt restricţii de circulaţie, acestea au fost scoase pe banda de urgenţă, însă în zonă s-a format o coloană de autoturisme de aproximativ 4 kilometri. Totodată, se circulă îngreunat în prezent şi pe DN7 Valea Oltului, între Veştem şi Tălmaciu, pe sensul Sibiu – Râmnicu Vâlcea, unde autovehiculele circulă bară la bară pe o distanţă de aproximativ 7 kilometri.
Recomandăm participanţilor la trafic să nu efectueze manevre riscante, să dea dovadă de disciplină în trafic şi să adopte constant o conduită preventivă la volan.

Ultima oră

Comentariul meu