video - foto paradă militară impresionantă la arcul de triumf - jandarmii, huiduiți de spectatori

Parada militară de 1 Decembrie de la Arcul de Triumf din Capitală a avut parter de o asistentă de peste 20.000 de persoane venite să admire militarii și tehnica Armatei. La manifestare au defilat aproape 4.000 de militari și specialiști. Jandarmii au fost huiduiți de cei prezenți.

Aproximativ 4.000 de militari şi specialişti din Ministerul Apărării Naţionale, Ministerul Afacerilor Interne, Serviciul Român de Informaţii, Serviciul de Protecție și Pază și Administrația Națională a Penitenciarelor, cu peste 200 de mijloace tehnice și circa 50 de aeronave, între care și aproximativ 500 de militari din mai multe ţări aliate sau partenere, au defilat de 1 Decembrie, la Parada Militară Națională organizată cu ocazia Zilei Naţionale a României, în Piaţa Arcul de Triumf din Bucureşti.video - foto paradă militară impresionantă la arcul de triumf - jandarmii, huiduiți de spectatori

Jandarmii huiduiți
Dând curs apelurilor care s-au răspândit pe Facebook înainte de paradă, în momentul în care au trecut mașinile Jandarmeriei, oamenii care asistau la defilare au început să huiduie și s-au întors cu spatele.

video - foto paradă militară impresionantă la arcul de triumf - jandarmii, huiduiți de spectatoriDetașamentele de militari străini au fost din Albania, Bulgaria, Canada, Cehia, Croația, Estonia, Franța, Germania, Grecia, Italia, Letonia, Lituania, Polonia, Portugalia, Regatul Unit al Marii Britanii și al Irlandei de Nord, Republica Moldova, Slovacia, SUA, Turcia și Ucraina.

video - foto paradă militară impresionantă la arcul de triumf - jandarmii, huiduiți de spectatori
La paradă participat și președintele Klaus Iohannis, Liviu Dragnea și Călin Popescu Tăriceanu.

Ultima oră

Comentariul meu