video - foto mii de oameni la parada de ziua națională la sibiu. s-a jucat și hora unirii!

Mii de oameni au asistat sâmbătă dimineață la evenimentele organizate de Centenarul României. Cu mic, cu mare, oamenii au savurat din plin parada militară. Totul a culminat cu o horă a Unirii.

Sibiul sărbătorește și celebrează așa cum se cuvine Centenarul Marii Uniri.

Mii de oameni au asistat la ceremonia militară cu defilarea gărzii de onoare și a trupelor, pe B-dul Corneliu Coposu.

YouTube video

Cu steaguri tricolore în mâni, oamenii au aplaudat parada trupelor, iar cei mici au fost extrem de încântați. În final, toți cei prezenți au dat ’’mână cu mână” și au jucat Hora Unirii în Piața Unirii.

video - foto mii de oameni la parada de ziua națională la sibiu. s-a jucat și hora unirii! video - foto mii de oameni la parada de ziua națională la sibiu. s-a jucat și hora unirii! video - foto mii de oameni la parada de ziua națională la sibiu. s-a jucat și hora unirii! video - foto mii de oameni la parada de ziua națională la sibiu. s-a jucat și hora unirii! video - foto mii de oameni la parada de ziua națională la sibiu. s-a jucat și hora unirii! video - foto mii de oameni la parada de ziua națională la sibiu. s-a jucat și hora unirii! video - foto mii de oameni la parada de ziua națională la sibiu. s-a jucat și hora unirii! video - foto mii de oameni la parada de ziua națională la sibiu. s-a jucat și hora unirii!În același timp, în parcarea Teatrului Național „Radu Stanca”, a avut loc o expoziție de tehnică militară.video - foto mii de oameni la parada de ziua națională la sibiu. s-a jucat și hora unirii!
Vezi AICI programul evenimentelor programate sâmbătă de Ziua Națională a României. foto: ISU SIBIU

Ultima oră

Comentariul meu