video - fc hermannstadt e pe val - victorie cu chiajna - suntem pe locul șapte!

FC Hermannstadt a reușit să învingă sâmbătă după amiază pe Concordia Chiajna la TG. Mureș, cu 2-1. Trupa lui Miriuță are 21 de puncte și intră în lupta pentru play off.

Meci deosebit de important sâmbătă la Mureș. FC Hermannstadt avea nevoie de o victorie care să o aducă acolo unde acum cinci etape părea imposibil, respectiv în lupta pentru un loc în play off. Echipa lui Miriuță venea după succesul de la Călărași, iar ’’Tati’’, deși avea trei victorii de când a preluat frâiele Sibiului, nu simțise gustul succesului pe propriul teren.
[fvplayer src=”http://youtube.com/watch?v=P4ZR6HQWaN8″ splash=”https://i.ytimg.com/vi/P4ZR6HQWaN8/maxresdefault.jpg” caption=”FC Hermannstadt – Concordia Chiajna: 1-0 Petrisor Petrescu deschide scorul in min 4! Liga 1 Etapa 17″]
Meciul cu Chiajna a început cum nu se putea mai bine. Sibiul a deschis repede scorul prin Petrescu (minutul 4), iar apoi a forțat desprinderea. A venit și golul doi, Dandea înscriind cu capul în minutul 27.
[fvplayer src=”http://youtube.com/watch?v=wKQjGA9xJ08″ splash=”https://i.ytimg.com/vi/wKQjGA9xJ08/maxresdefault.jpg” caption=”FC Hermannstadt – Concordia Chiajna: 2-0 Dandea dubleaza avantajul gazdelor! Liga 1 Etapa 17″]
Meciul s-a complicat în ultimul minut al primei reprize, atunci când centralul meciului a acordat ușor un penalty oaspeților.
[fvplayer src=”http://youtube.com/watch?v=e7SyN_m4964″ splash=”https://i.ytimg.com/vi/e7SyN_m4964/maxresdefault.jpg” caption=”FC Hermannstadt – Concordia Chiajna: 2-1 Paul Batin reduce din diferenta! Liga 1 Etapa 17″]
S-a făcut 2-1, scor care a rămas intact și în mitanul secund. Chiajna a forțat egalarea, iar Sibiul a avut și el câteva ocazii.
Nu s-a mai schimbat nimic și FC Hermannstadt a făcut 21 de puncte în clasament, fiind acum pe locul șapte. De remarcat că Miriuță&co au un parcurs excelent în ultimele șase etape, respectiv cinci victorii și un egal.
Runda următoare jucăm marți la Voluntari, un alt meci din care sibienii speră să scoată maximul de puncte.

Ultima oră

Comentariul meu