Șelimbăr-ul devine feeric chiar de Moș Nicolae

Șelimbărenii vor primi un cadou special de la Moș Nicolae- municipalitatea va aprinde luminile de sărbători. Și nu doar în Șelimbăr, ci și în satele aparținătoare Bungard, Mohu și Veștem. 

Iluminatul în comuna Șelimbăr nu se va aprinde decât în seara de 5 decembrie. ”Nu am vrut să confundăm 1 decembrie cu sărbătorile de iarnă. Deocamdată avem arborate steagurile, iar luminițele le vom aprinde în seara de Moș Nicolae. Am instalat lumini atât în Șelimbăr, cât și în Bungard, Mohu și Veștem”, spune primarul Marius Grecu.

Pentru anul acesta primăria Șelimbăr a achiziționat sisteme de iluminat noi pentru care a plătit aproximativ 131.000 de lei. ”Va fi mult mai frumos decât anul trecut, mai ales că avem instalații noi. Sunt așezate pe mai toate străzile, dar intrările în comună și sensurile giratorii vor avea un iluminat special”, dezvăluie primarul.Șelimbăr-ul devine feeric chiar de Moș Nicolae

În cele patru localități s-a adus deja și un brad ce va fi împodobit tot în ajun de Moș Nicolae. ”Am adus brazii din pădurea noastră de la Râu Sadului. Nu sunt foarte mari, dar sunt naturali. Toți sunt amplasați în centrul comunei sau al satelor aparținătoare”, spune Marius Grecu.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. Bănuții cheltuiți după bunul plac , sau a fost comisionul Mare , in timp ce Selimbarul e plin de străzi de pământ și nu exista nici trotuare in localitatea ,