băiatul bătut în parcul cetății nu se simte bine - adolescentul are și coșmaruri
FOTO arhivă

Adolescentul care a fost bătut miercuri de șase tineri, în Parcul Cetății, nu se simte bine. Mama lui l-a dus din nou la spitalul Luther pentru mai multe investigații, pentru că spune ea, miercuri nu i s-a făcut niciun fel de analiză. I-a fost cusută buza ruptă și a fost lăsat să plece. 

”Eu am fost plecată din țară și am ajuns azi noapte. Băiatul nu se simte bine, îl doare în partea dreaptă a abdomenului. Nu poate mânca, îl hrănesc cu supă, ca pe pui. Este foarte speriat, nu înțelege cum se poate întâmpla așa ceva”, povestește mama băiatului.

Liceanul i-a povestit mamei că miercuri, după ce a ajuns la urgența Spitalului Luther medicii de acolo l-au lăsat să plece fără niciun fel de investigație. ”Cum se poate așa ceva, vezi un copil bătut cu dinții scoși și nu îl consulți, nu îi dai un calmant, ceva? Ei l-au trimis la dentist să îi pună dinții înapoi. Am fost din nou acolo și am cerut să i se facă o ecografie, un tomograf….La ecografie ne-au spus că durerea nu vine de la organele interne, ci probabil din cauza antibioticelor foarte puternice pe care le ia”, spune mama băiatului.

Femeia este revoltată și din cauza faptului că atunci când a ajuns la Luther nimeni de acolo nu s-a sesizat că ar trebui să anunțe poliția. ”Copilul a venit adus de de colega cu care era și încă două fete. Eu nefiind în țară, am ținut legătura prin telefon. Am cerut să vorbesc cu cineva de acolo, cu un medic…mi-a dat portarul cred la telefon care a spus să cheme băiatul poliția. Cum se poate? un minor bătut măr să anunțe poliția? A anunțat până la urmă cineva și a venit un echipaj”, povestește mama adolescentului.

CITEȘTE AICI CE S-A ÎNTÂMPLAT CU ADOLESCENTUL ÎN PARCUL CETĂȚII

Femeia, nemulțumită de felul în acre medicii s-au ocupat de băiat când a ajuns bătut la urgența Luther, a depus o sesizare și spune că va merge și în audiență la directorul spitalului. A depus plângere și la poliție și spune că așteaptă să se facă dreptate.

”Nu îmi pot da seama cum se întâmplă așa ceva în centrul Sibiului. O să merg și la poliția comunitară să depun o plângere, să văd unde era patrula care ar fi trebuit să verifice zona în acel moment. Asta dacă există așa ceva, cum ar fi normal. copilul meu are coșmaruri, se trezește noaptea, își apără capul cu mâinile…. Vă dați seama, dacă a fost bătut de șase indivizi… Are nevoie de lucrare dentară și cel mai probabil o intervenție estetică la buză, pentru că efectiv i-a fost ruptă în două. Cine plătește și mai ales cine răspunde pentru asta”, se întreabă mama băiatului.

Ultima oră

Comentariul meu