Weekend-ul începe de joi la Cotton Pub - Trei seri fulminante cu trei DJ de top

Minivacanța de 1 decembrie aduce și la Cotton Pub mega surprize. Și dacă e vacanță, să fie distracție! Așa că sărbătoarea începe încă de joi seara, când toți cei cu numele de Andrei și Andreea primesc din partea casei o sticlă de vin spumant.

Toți cei care vor veni în club și neapărat să poate numele de Andrei sau Andreea, vor primi din partea casei o sticlă de vin spumant. Cu așa ofertă, sărbătoriții nu ar mai trebui să stea pe gânduri ci să își ia prietenii să să plece deja către Cotton. Vă veți distra pe ritmurile mixate de Dj Alexander Augustin.Weekend-ul începe de joi la Cotton Pub - Trei seri fulminante cu trei DJ de top

Și cum cu siguranță le va plăcea ce găsesc acolo, ar fi indicat să continue distracția și vineri seara, pentru că va mixa Johnny DaMix. Nu mai e cazul să spunem că este un super DJ are va face super atmosferă, ceea ce înseamnă super distracție.

Și cum trei este cifra norocoasă, a treia zi de fun în Cotton Pub nu e de ratat. De 1 decembrie, după ce se sărbătorește Centenarul tinerii au locul propriu în care se dezlănțuie: Cotton Pub, evident! Bogdan Popoviciu revine la platane cu cele mai tari mixuri.Weekend-ul începe de joi la Cotton Pub - Trei seri fulminante cu trei DJ de top

Așadar, Cotton Pub este răspunsul pentru cei care doresc să se distreze în minivacanța de 1 decembrie. Dar nu trebuie să uite de rezervări, care se fac la numărul de telefon 0752.268.866.

Ultima oră

Comentariul meu