bonusurile angajaților de sărbători – ce „cadouri” oferă companiile

Sărbătorile de iarnă sunt tot mai aproape, iar angajatorii se gândesc cum ar putea să-și răsplătească angajații pentru munca depusă de-a lungul anului. Cele mai multe dintre companii aleg să ofere bonusuri și tichete cadou.

Tichetele cadou sunt deja în lucru pentru companiile care aleg să ofere acest tip de bonus angajaților. Tichetele, în valoare de 150 de lei, reprezintă, poate, cea mai simplă variantă la care apelează angajatorii, dat fiind faptul că, încă din anul 2016, acestea au devenit neimpozitabile. Potrivit statisticilor, în 2018, una dintre trei companii va oferi angajaților săi bonuri cadou.

Deși suma nu este una atât de mare, angajații români par să se bucure mereu la primirea „cadoului”.

Pe lângă acestea, multe dintre companii aleg să ofere alte bonusuri, cum ar fi bani, obiecte de decor sau pachete cu produse specifice de sărbători. Multe firme pregătesc și cadouri pentru copiii angajaților.

Angajaţii care vor primi tichete au la dispoziţie peste 60.000 de comercianţi în toată ţara, de unde îşi pot cumpăra cadouri. Tichetele vor ajunge la salariaţi în a doua jumătate a lunii decembrie.

Sursa: digi24.ro

Ultima oră

Comentariul meu