Adolescent bătut cu bestialitate în Parcul Cetății din Sibiu - I-au scos dinții!
FOTO arhivă

Un tânăr de 16 ani a trecut prin momente cumplite miercuri după-amiaza după ce a ieșit de la școală. A fost bătut de șase tineri în centrul Sibiului, în Parcul Cetății.

Băiatul este elev la colegiul Octavian Goga. După cursuri se plimba cu o colegă prin Parcul Cetății. S-au așezat pe o bancă. La un moment dat au apărut șase tineri care s-au legat de colega băiatului. Acesta i-a luat apărarea, moment în care cei șase s-au năpustit asupra lui și l-au bătut.
”Băiatul meu și colega lui stăteau pe bancă, fără a deranja pe nimeni. Când ceilalți s-au luat de fată el le-a spus să o lase în pace, a încercat să îi ia apărarea. A fost bătut crunt. Nimeni din jur nu a intervenit. Au apărut niște persoane atunci când fata a început să țipe. L-au dus apoi la Luther”, povestește mama băiatului.
Adolescentul a fost bătut atât de tare încât i-au scos doi dinți cu rădăcină. ”De la Luther mi-au spus că a fost o traumă incredibilă, vă dați seama, să îi scoată doi dinți din rădăcină…..e lovit foarte tare la față. La Luther însă l-au trimis cu dinții la stomatolog să îi pună înapoi. Mi-au spus că există șanse foarte mici să se prindă la loc, fiind tânăr, dar există…. În schimb, la spital nu i-au dat un calmant, nimic. Era în stare de șoc, așa l-au lăsat să plece, fără să îi facă un tomograf sau ceva, având în vedere că l-au lovit puternic în cap. O să îl duce eu pe la spitale să îi fac investigațiile”, spune mama băiatului.
Femeia spune că va depune plângere la poliție împotriva celor șase. Doi dintre ei au fost deja identificați. ”Băieții respectivi mai erau cu două fete. Doi dintre ei au fost identificați. Unul este din Tălmaciu și unul din Turnu Roșu. Sper să se facă dreptate pentru că așa ceva nu este normal să se întâmple, mai ales în centrul orașului”, spune mama tânărului agresat.

Ultima oră

Participă la discuție

22 Commentariu

  1. … iar “minunații” angajați ai Poliției Comunitare stau doar la împărțit amenzi de parcare. Este o zonă în care au mai avut loc incidente de acest gen, de ce nu este supravegheată?
    Populația orașului nostru a crescut masiv, cu siguranța noastră cum rămâne?

  2. Am vazut si eu de-a lungul timpului tot felul de bipezi din astia de la tara cu figuri in cap cum fac pe destepti, sar la bataie, batjocoresc batrani, striga injuraturi catre persoanele care se plimba cu, caini sau copii, dau cu pietre dupa porumbei. Horror, si cica centrul orasului!? Scoala de corectie pentru neintegrati din astia social!?

    1. Din pacate, chiat din pacate, scoli de corectie nu mai exista. desi e mare nevoie de ele. Asa cum si simtul civic a disparut. Sa nu intervina nimeni, efoarte trist si foarte grav.

  3. Logica:

    La un moment dat au apărut patru tineri … moment în care cei șase s-au năpustit asupra lui și l-au bătut.

    există șanse foarte mici să se prindă la loc, fiind tânăr

  4. Nu am inteles din știre dacă erau 4 sau 6 tineri care au apărut și l- au atacat .La început spun 4 , apoi 6 . Ce sa zicem ? Ziariști de România

    1. Asta e problema voastră, redactarea (care și dacă era mai corecta tu tot nu înțelegeai textul) ……ala moare bătut de patru cretini și doua strâmbe, care la o adica te pot agresa și pe tine și problema ta e fix…. Un căcat de tex

  5. E trist ,foarte trist ce s-a întâmplat,sper din toată inima să se facă dreptate chiar nu merita acest copil sa sufere atât v-a ramane mult timp in stare de șoc,iti doresc sa te recuperezi repede si bine,suntem alaturi de tine Dani.???

  6. Romania….ce sa zic…va credeti voi mare si tari….dar sunte-ti oameni de tot cacatu…RUSINE!!!

  7. Din pacate prin parcul cetatii circula tot felul de indivizi dubiosi, iar seara e o adevarata aventura sa mergi pe acolo. Betivii tot pe acolo isi fac veacul, cumpara bautura de la Carrefour si o consuma acolo. Cred ca parcul ar trebui suparavegheat permanent, inclusiv video ! Sunt niste placute despre camere video, dar sunt puse de forma !

  8. Postati numele lor…poate se gaseste cineva sa le rupa si lor capul…asa macar sa vada cum e…orice naș isi gaseste nașul….????

  9. Poliția din Sibiu sa nu păzească numai piata mare și str. Bâlea mai sunt și alte străzi prin Sibiu, și mai scoateți și șefi de prin birouri sau a venit iarna și e frig

  10. Bagami-as p**a in rasa voastra de “ “smecheri” E plina romania asta de “bossi” si de smecheri. Punea-si-ar dracu curu pe fata voastra de lepre!!!

  11. Niste nenorociți. Am ajuns sa ne fie frica sa mergem pe strada? La pușcărie cu vagabonzi i aceștia!Nu au ce cauta pe străzi! Animalele

    1. Bă nu confunda tu ciobanii cu astfel de oameni. Un cioban muncește, își îngrijește oile, dar nu te ia la bătaie în parcuri chiar dacă e cioban. Proastă comparație…….

      1. Daca as fi tatal copilului, i-as cauta pe acei baieti si i-as omori in bataia dupa care le-as da foc in fata parintilor