știri importante pentru sibieni venite marți - iată pe cele mai importante

Se apropie minivacanța de 1 decembrie, iar informațiile despre schimbările din oraș pentru această zi au început să apară. Vor fi restricții în trafic și modificări de program la Tursib. Dar acestea nu sunt singurele știri de marți pe care trebuie să le știți. Iată-le pe cele mai importante:

1- Restricții în trafic la Sibiu pentru desfășurarea evenimentelor de Ziua Națională a României

Desfășurarea evenimentelor organizate cu ocazia Zilei Naționale a României în 1 decembrie impun mai multe închideri și restricții în trafic.

2- Programul Tursib în minivacanța de 1 decembrie

Minivacanța de 1 decembrie vine cu modificări în programul autobuzelor Tursib. Orarul va reveni la normal din data de 3 decembrie.

3- Sibianca ucisă în Spania nu poate fi repatriată pentru înmormântare

Familia tinerei din Sibiu ucisă cu bestialitate în Spania este îndurerată în urma tragediei. Rudele nu pot aduce trupul neînsuflețit în țară, până când autoritățile spaniole nu vor termina cercetările cu privire la crimă.

4- Medalie de argint pentru Andra Adriciuc din Sibiu în finala European Young Chef Award

Andra Andriuc a reprezentat Sibiul si Romania la cea de-a treia ediție a finalei European Young Chef Award care a avut loc în Galway, Irlanda în perioada 24-26 noiembrie.

5- Parcul Tilișca: noi locuri de joacă și zone de agrement și sport pentru Sibiu

Consiliul Local Sibiu se va exprima în ședința din 29 noiembrie asupra unui proiect care prevede amenajarea unui nou parc în Sibiu în zona cartierelor Tilișca și Valea Aurie.

6- Scandalul gunoaielor – Șelimbărul amenință cu ieșirea din ADI ECO din cauza prețurilor

Zilele Șelimbărului ca membru în Asociația ADI ECO, cea care se ocupă la nivelul județului sibiu de colectarea deșeurilor, sunt numărate. Asta dacă amenințările primarului Marius Grecu devin realitate. Edilul este supărat pe faptul că asociația vrea să mărească tarifele pentru șelimbăreni de cinci ori.

Ultima oră

Comentariul meu