știrile importante de luni la sibiu - ca să fiți informați

Doi pietoni accidentați luni seara, metode învechite de testare a calității apei, dar și vești noi de la meteorologi. Iată cele mai importante știri ale primei zile din săptămână:

1- Bărbat spulberat pe zebră pe Mihai Viteazu

Accidentul a avut loc luni seara în municipiul Sibiu, pe bulevardul Mihai Viteazu, în dreptul locului de joacă.

2- Pieton lovit de o mașină la Șelimbăr – A fost dus la spital

Un bărbat a ajuns direct la spital, după ce a încercat să traverseze strada neregulamentar. S-a întâmplat pe DN1, în zona Extaz din Șelimbăr.

3- Apa de la robinetele sibienilor, testată cu aparate învechite

În expunerea populației la radiații, un rol important îl are conținutul radioactiv al factorilor de mediu: apă, aer sau alimente. La nivel național, se desfășoară un program de sănătate publică de supraveghere a radioactivității factorilor de mediu. Astfel, la Sibiu, calitatea apei este analizată permanent, pentru a determina radioactivitatea globală alfa și beta.

4- Vremea se schimbă radical – La Sibiu va fi ger – Temperaturi cu 25 de grade mai mici

Va fi ger în toată țara, îndeosebi în Transilvania și la munte. Temperaturile vor scădea considerabil, iar în unele zone va fi mai frig cu aproximativ 25 de grade, începând cu acest weekend.

5- Cantina municipală din Sibiu, închisă pentru reparații

Direcția de Asistență Socială Sibiu a anunțat că, în perioada 26 noiembrie – 9 decembrie 2018, Cantina Municipiului Sibiu va fi închisă pentru executarea unor lucrări de reparații, care nu permit distribuirea de hrană caldă.

6- Angajatul primăriei Rm. Vâlcea care a făcut postarea cu bradul din Sibiu – E o știre falsă, cu poze prelucrate în Photoshop

O știre falsă, neverificată, cu imagini prelucrate în Photoshop – Asta spune un angajat în IT la Primăria din Râmnicu Vâlcea despre postarea de pe Facebook a primăriei, în care orașul Sibiu era ironizat, prin prisma „celui mai trist și urât brad”.

 

Ultima oră

Comentariul meu