Radio Impuls cumpărat de Kanal D - Ce se întâmplă cu frecvența de la Sibiu

Turcii de la Dogan Media au primit marți acordul de trecere în custodie a celor nouă frecvențe ale Radio Impuls, post care emite și la Sibiu pe 88,4 FM. Cei de la Kanal D spuneau cu ceva timp în urmă că numele radioului rămâne același .

Consiliul Național al Audiovizualului a aprobat în ședința de marți trecerea celor nouă frecvențe Radio Impuls (inclusiv București), către Dogan Media, proprietarul Kanal D, anunță paginademedia.ro. Acordul a trecut cu votul a șase din cei opt membri prezenți în ședina de astăzi: Florin Gabrea, Orsolya Borsos, Dorina Rusu, Răsvan Popescu, Radu Călin Cristea și Monica Gubernat. Radu Herjeu și Gabriel Tufeanu au fost împotriva cesiunii
Acordul vine după mai bine de o lună de când reprezentanți ai Kanal D și AdWay au venit la CNA cu solicitarea de a cesiona cele nouă frecvențe. De atunci, CNA a amânat discuția pe subiect de câteva ori, iar apoi n-a mai avut ședințe.
Numele postului va rămâne același, la fel și emisiunile din grilă, structura de programe și studioul de emisie la Cluj, a afirmat directorul Impuls la CNA.
De menționat că pe patru dintre frecvențele Impuls – Bucuresti, Sibiu, Timisoara si Constanța – a emis BBC Radio România până în 2012, când serviciul a fost închis.
Dogan Media a mai avut o tentativă de a intra pe zona de radio la finalul anului 2017, când a participat la concursul de frecvențe radio al CNA. Atunci plănuia lansarea unui post sub denumirea Radio D, având în grilă emisiuni ale unor realizatori de la Kanal D, cum ar fi Teo, Christian Sabbagh sau Mihai Ghiță, prezentator la Asta-i România.

Ultima oră

Comentariul meu