doi sibieni duc pasiunea pentru yoga la nivel de artă - își concep propriile salteluțe

Doi tineri sibieni învață zi de zi cum sa aibă mai multă grijă de ei și cum să trăiască în armonie cu natura. În 2013 au început să practice yoga, exersând acasă, în studio-uri, la munte, pe plajă și, deși sufletele lor intrau mereu în armonie cu corpurile, ceva lipsea. Salteluțele pe care lucrau nu erau întotodeauna de cea mai bună calitate, ori erau prea moi, ori prea subțiri, ori alunecoase, astfel că s-au decis să își conceapă singuri propria saltea de yoga.

Visul Ștefaniei și al lui Dan a devenit astăzi realitate, iar în prezent își realizează, pe cont propriu, salteluțele, așa cum și le-au imaginat dintotdeauna: durabile, stabile, confortabile, pline de culoare și energie și eco-friendy. În căutarea unui echilibru între toate aceste caracteristici, s-a născut Loop Yoga Mat.

doi sibieni duc pasiunea pentru yoga la nivel de artă - își concep propriile salteluțe

„Am creat o saltea premium, care îmbină perfect funcționalitatea excelentă cu aspectul atractiv. Ne-am dorit, în primul rând, o saltea pe care să ne putem baza în orice postură. Pentru a garanta acest lucru, stratul dens de cauciuc natural are grosimea perfectă de 3,5 mm. Pentru stabilitate și aderență, am adăugat un strat cu tehnologie anti-alunecare, care creează un grip cu atât mai mare, cu cât transpiră mai multe palmele și tălpile. Microfibra moale absoarbe perfect umezeala, așa că nu mai avem nevoie de un alt prosop. Pentru design-ul saltelelor, am colaborat cu artiști grafici talentați, care au realizat cu multă dăruire ilustrațiile vibrante care ne inspiră de fiecare dată când le privim. Loop este o saltea care corespunde standardelor noastre de sustenabilitate, deoarece am folosit doar materiale eco-friendly: cauciuc 100% natural extras din arbore de cauciuc și microfibră premium reciclabilă”, spune Ștefania.

doi sibieni duc pasiunea pentru yoga la nivel de artă - își concep propriile salteluțe

Patru salteluțe pline de culoare: BREATHE, FLOW, BALANCE, DREAM
BREATHE: Inspiri adânc, expiri profund și parcă toate gândurile și grijile s-au dizolvat. Breathe este o saltea care te îndeamnă să uiți de orice altă preocupare atunci când practici yoga. Fie că te afli într-un studio sau la tine acasă, îți va induce o stare de calm și liniște deplină, starea de bucurie interioară pe care o regăsești mereu în mijlocul naturii.

doi sibieni duc pasiunea pentru yoga la nivel de artă - își concep propriile salteluțe

FLOW: Culoarea înseamnă energie. Design-ul vibrant al acestei saltele te va energiza în timpul fiecărei sesiuni dinamice de yoga. Este salteaua pe care o vei dori mereu în preajmă datorită veseliei pe care o generează în jurul său. O saltea perfectă pentru un spirit liber, care acceptă și iubește schimbarea continuă în care se află lumea și propria persoană.

BALANCE: După o zi lungă și aglomerată, tot ce îți dorești este să îți recapeți energia pozitivă și pacea interioară, pe salteaua de yoga. Pentru a-ți veni în ajutor, cei de la LOOP au creat special o saltea menită să aducă echilibru și armonie practicii tale, prin culoare și simboluri. Privește mandala și descoperă unitatea spirituală a tuturor lucrurilor, în timp ce îți lași mintea purtată deasupra unui ocean albastru de frumusețe.

doi sibieni duc pasiunea pentru yoga la nivel de artă - își concep propriile salteluțe

DREAM: O saltea minunată pentru un spirit visător, care se lasă ușor purtat de imaginație spre vârfuri mărețe de munte, și de acolo mai departe, spre galaxii îndepărtate. Universul lucrează alături de tine, iar practica ta spirituală este învăluită de armonie și plentitudine.

Salteluțe din cauciuc natural, 100% biodegradabil
Salteluțele LOOP sunt ușor de întreținut și de curățat, iar asta datorită materialelor din care au fost realizate. Fiind create atât pentru a proteja mediul înconjurător, cât și pentru calitatea practicilor celor care le folosesc, saltelele conțin doar cauciuc natural 100% biodegradabil și nu conțin PVC sau silicon. Suprafața moale de microfibră care acoperă cauciucul funcționează ca un material anti-derapant, mai ales în timpul sesiunilor energice de yoga. Astfel, iubitorii de yoga pot practica fără griji, deoarece, cu cât transpiră mai mult, cu atât este mai bună aderența materialului.

„Iar dacă nu te-ai încălzit suficient, poți să umezești ușor salteaua cu puțină apă, pentru a avea stabilitate maximă în orice postură. De asemenea, stratul de cauciuc natural de 3,5 mm are o densitate optimă, astfel încât salteaua rămâne fixă pe orice fel de suprafață alegi să practici yoga”, a adăugat Ștefania.

Este bine de știut faptul că salteluțele LOOP, despre care puteți afla mai multe și pe pagina de Facebook, sunt ideale pentru orice tip de yoga, pilates, fitness, aerobic sau orice fel de exerciții la sol.

doi sibieni duc pasiunea pentru yoga la nivel de artă - își concep propriile salteluțe

Pe cât de ușor de folosit, pe atât de ușor de întreținut
Salteaua se poate curăța, după fiecare utilizare, cu o soluție specială pentru salteluțe, cu un prosop sau cu un burete umed. După mai multe utilizări, se spală cu ușurință în mașina de spălat, la maxim 30 grade, într-un program scurt, fără uscare/ centrifugare. De asemenea, se poate spăla și manual. Design-ul este realizat din culori pe bază de apă, care rezistă timp îndelungat, chiar și după multe spălări, astfel că nu vor fi probleme de decolorare. Apoi, după spălare, salteluța se lasă agățată pe o sfoară sau pe uscătorul de rufe, pregatită pentru o nouă sesiune.
Ștefania și Dan au fost extrem de atenți la alegerea materialului, la alegerea design-ului, a culorilor. Și, dacă stăm să analizăm, totul a fost creat în numele naturii.

„Iubim natura, muntele, drumețiile și ieșirile în aer curat cu rulota. Prețuim copacii, plantele, fiecare viețuitoare oferită de Mama Natură și încercăm să avem o atitudine prin care să protejăm cât de mult putem mediul înconjurător”, spune Dan.

doi sibieni duc pasiunea pentru yoga la nivel de artă - își concep propriile salteluțe

În ultima perioadă, tot mai mulți oameni sunt atrași de practicile yoga, beneficiile sale fiind bine cunoscute. Tot mai mulți vor să se descopere, să se conecteze, să se accepte așa cum sunt, să fie mai conștienți de prezent și, în definitiv, să fie persoane mai bune. Se spune că respirația este cea care stăpânește mintea, astfel că sesiunile de yoga te învață cum să respiri și, implicit, cum să fii TU cel care preiei controlul. Yoga înseamnă, pe lângă posturile fizice, atingerea echilibrului interior și eliberarea de frici, temeri și gânduri negative.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu