mai mulți șoferi, sancționați în weekend – s-au urcat băuți la volan
foto arhivă

Weekend plin pentru polițiștii sibieni. În acest weekend au constatat șase infracțiuni la regimul rutier, au rețut 32 de permise de conducere și au aplicat peste 400 de amenzi în valoarea de 93.500 de lei.

Și în acest sfârșit de săptămână câțiva șoferi au crezut că pot păcăli cu ușurință legea și s-au urcat, inconștienți, la volan.

Astfel, la data de 23 noiembrie a.c., în jurul orei 18,00, pe DJ 106G, între localitățile Ludoș și Apoldu de Jos, polițiștii au identificat un conducător auto aflat sub influența alcoolului. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 64 de ani, din județul Gorj, al cărui rezultat la testarea alcoolscopică a fost de 0,44 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost condus la o unitate medicală în vederea recoltării de probe biologice în vederea stabilirii nivelului alcoolemiei în sânge, întocmindu-se un dosar penal de cercetare privind săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.
În aceeași situație a fost și un sibian în vârstă de 28 de ani, care, în data de 25 noiembrie, în jurul orei 04.30, în localitatea Tălmaciu, a fost testat alcoolscopic, rezultând o alcoolemie 0,58 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză s-a deschis dosar penal de cercetare privind săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

Ultima oră

Comentariul meu