foto - jale la fântânele - drumurile arată ca după război

Mai mulți locuitori din satul Fântânele, aparținător de Săliște, sunt nemulțumiți de felul în care arată drumurile din localitate. Acuză firma care a realizat lucrările de canalizare că nu a lucrat calitativ.

”Acum vreo 3 luni s-a lucrat la canalizare. De atunci constructorul a lăsat drumurile așa, nearanjate, iar când plouă este dezastru. Noroiul este foarte mare, de zeci de centimetri. Cu mașinile nici nu se poate urca. Am rămas de atâtea ori împotmoliți în noroi și a trebuit să vină cineva să ne scoată de acolo. În plus, calitatea lucrărilor este proastă. Gurile de canal sunt rupte unele, strâmbe…” spune unul din localnici.

foto - jale la fântânele - drumurile arată ca după război

În replică, primarul din Săliște, Horațiu Răcuciu, spune că situația se va remedia, dar numai parțial. ”Într-adevăr lucrările au început în vară, dar a venit vremea rea și nu s-a putut reabilita drumul. Chiar azi am vorbit cu constructorul și va începe pietruirea drumului pentru a se putea circula cât de cât bine. De asfaltare nu se pune problema încă pentru că vor mai fi lucrări. Prin sat va trece o magistrală de apă, apoi rețeaua de gaz. Abia după aceea putem vorbi de asfalt”, a spus primarul.

foto - jale la fântânele - drumurile arată ca după război

Ultima oră

Comentariul meu