video - dulce răzbunare - fc hermannstadt câștigă la călărași cu un gol în prelungiri

Echipa lui Vasile Miriuță a învins duminică după amiază cu 0-1 în deplasarea de la Călărași. Dumitriu a marcat în minutul 93 și a răzbunat astfel punctele pierdute tot pe final de meci în turul de campionat.

Parcursul fulminant pentru FC Hermannstadt de la venirea lui Miriuță, continuă. ’’Tati’’ face minuni pe banca tehnică a Sibiului și a reușit să obțină al treilea succes consecutiv în deplasare.
Meciul nu a fost deloc unul spectaculos, asta și pentru că ambele echipe au practicat un joc extrem de precaut. Prima repriză a fost sărăcăcioasă în faze de poartă, doar șutul lui Kanda din minutul 41, fiind mai de Doamne Ajută.

După pauză registrul tactic a fost același. Sibiul a dorit să nu plece cu mâna goală de la Călărași, mai ales că în tur a pierdut victoria pe final de meci. Când nimeni nu se mai aștepta probabil Dumitriu a prins un șut senzațional de la peste 20 de metri, iar mingea s-a oprit în vinclul porții celor de la Dunărea.

YouTube video

S-a terminat Călărași – Sibiu 0-1, iar FC Hermannstadt urcă până pe locul 8 în clasament și visează la loc de play off, un lucru care până acum 5-6 etape părea o utopie.
Runda următoare echipa lui Miriuță joacă pe 1 decembrie, de la ora 14.00, la Tg. Mureș cu Concordia Chiajna.

FC Hermannstadt are un bilanț impresionant în ultimele 4 etape. Echipa lui „Tati” a reușit trei victorii și un egal și a ajuns până pe locul 8 în Liga 1, devansând-o chiar și pe Dinamo București la golaveraj.

Echipele de start
Dunărea:
Straton – Gligorov, Walace, Dobrosavlevici, Mendy – Kanda, Bourceanu, Honciu – Carnat, Mediop, V.Alexandru

FC Hermannstadt:
Căbuz – Company, Pârvulescu, Dandea, Stoica, Tătar – Serediuc, Dâlbea, Dumitriu – Blănaru, Tsomou

Ultima oră

Comentariul meu