un sibian a lansat site-ul care știe tot – crististie.ro... pentru orice!

Cristi știe tot. Ce știe? Tooot…..tot ce se vinde, ce se cumpără, ce se închiriază. Cine e Cristi? Deocamdată e doar un nume, dar va deveni un reper. Crististie.ro este cel mai nou site de anunțuri dezvoltat de un tânăr IT-ist sibian. A venit pe piață cu un concept nou care a ”prins” din primele zile de la lansare. Cu crististie.ro e cel mai ușor să cumpărați și să vindeți în apropierea dumneavoastră.

Cel mai nou site de anunțuri- gratuit
Crististie.ro este cel mai nou site de anunțuri apărut în mediul online. Denis Agrici este sibianul care a văzut o ”portiță” și a exploatat-o. ”Toate site-urile de anunțuri cer bani la un moment dat. Așa că m-am gândit că ar fi bine să existe un site absolut gratuit. Și l-am creat eu. Acesta mi-am dorit să fie principalul atu al site-ului: gratuitatea, plus că e simplu, rapid și ușor de accesat”, spune Denis.
Ideea site-ului a fost foarte bine gândită și planificată. Mai bine de 8 luni Denis a pus la punct fiecare detaliu astfel încât site-ul să fie ușor de utilizat atât pentru cei care au un cont creat, cât și pentru cei care intră să îl viziteze.

un sibian a lansat site-ul care știe tot – crististie.ro... pentru orice!

Cristi chiar știe
Crististie.ro a fost lansat la mijlocul lunii octombrie. În aproape două săptămâni pe site se postaseră deja peste 200 de anunțuri din toate domeniile și zilnic are 300 de vizitatori unici. Asta înseamnă că totul este așa cum a gândit IT-istul sibian- simplu de utilizat și atractiv.
”Cristi știe” că pe site-ul său se pot posta anunțuri de vânzare- cumpărare din orice domeniu- imobiliare, servicii, haine, auto, electrocasnice…orice se poate scoate la vânzare, aici e de găsit. Și foarte important este faptul că nu este un site dedicat doar județului Sibiu, ci întregii țări. Aici se găsesc anunțuri de Timișoara, Arad, Iași, București…..orice loc din țară conectat la internet. Așadar ”Cristi știe” ce, unde, cât și cum.

un sibian a lansat site-ul care știe tot – crististie.ro... pentru orice!

Cristi se dezvoltă
Numele site-ului nu a fost inspirat de vreo persoană reală, dar va deveni cu siguranță un brand. ”Am ales numele de Cristi pentru că este un nume foarte des întâlnit, ușor de ținut minte și sună bine în combinație cu ”știe”…Dacă îi spuneam ”Denis știe”, după numele meu, nu suna la fel de bine. Cristi nu este cineva neapărat pe care îl cunosc, ci un nume care rezonează cu noi, românii”, spune Denis, inițiatorul proiectului.
Sibianul nu se oprește aici. Vrea să facă din ”Cristi Știe” un brand recunoscut. ”Cumva numele ales e și haios, așa că m-am gândit să îl dezvolt și să îl transform într-un personaj până la urmă. O să avem niște filmulețe de prezentare, cu Cristi personaj principal, un personaj haios. Apoi criststie.ro o să se target-eze. O să se despartă în crististieauto, crististieimobiliare, crististieimbracaminte”, dezvăluie Denis planurile de viitor.
Sibianul nu își dorește doar dezvoltarea unui business, ci închegarea unei comunități. ”Pe lângă aceste site-uri de anunțuri am în plan dezvoltarea continuă. Vreau să creez o comunitate a celor care vând și cumpără. O să existe și un forum, pe care se va discuta despre ceea ce se vinde pe crististie.ro, dar nu numai. Oamenii vor putea cere păreri despre un anumit produs, recomandări pentru ceea ce au nevoie”, spune Denis.
[fvplayer src=”http://youtube.com/watch?v=0LVp850_E9Q” splash=”https://i.ytimg.com/vi/0LVp850_E9Q/maxresdefault.jpg” caption=”CristiStie.Ro – Simplu, rapid și eficient | Adaugă anunțul tău Gratuit!”]
Crististie.ro este noul magazin online în care veți găsi tot ce căutați. Este ușor de folosit și de pe telefon, pentru că există deja o aplicație pentru Android și va urma una pentru Apple Store. Așa că vizitați-l ori de câte ori aveți chef de shopping.

Ultima oră

Comentariul meu