se schimbă vremea – temperaturi în creștere la sibiu

Vremea se încălzește în acest sfârșit de spătămână în toată țara, astfel că temperaturile vor fi mult mai apropiate de nivelul climatologic al lunii noiembrie.

Chiar dacă va fi în continuare rece, valorile termice se află în creștere ușoară în cea mai amre parte a țării. Cerul va fi variabil, cu înnorãri îndeosebi pe parcursul nopţii în jumãtatea nordicã a teritoriului, unde pe arii restrânse vor fi precipitaţii predominant sub formã de ploaie şi condiţii de polei. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 0 şi 10 grade, iar cele minime între -5 şi 6 grade, mai coborâte în depresiunile din estul Transilvaniei, spre -10 grade. În zonele joase de relief, mai ales dimineaţa şi noaptea, pe arii restrânse va fi ceaţă.

Astfel, sâmbătă, în  Sibiu, temperaturile maxime vor atinge 11 grade Celsius, iar cele minime 1 grad Celsius. Duminică se va încălzi și mai tare, atunci vom avea temperaturi maxime de până la 14 grade Celsius, în timp ce pe timpul nopții, vor fi 3 grade Celsius.

Ultima oră

Comentariul meu