Black Friday ține trei zile la Xiaomi România. Tocmai a început. Vezi OFERTELE

Azi e zi de cumpărat telefoane Xiaomi, pentru că xiaomiromania.com și magazinul Xiaomi Romania de pe strada Tribunei nr. 3 din Sibiu încep reducerile de Black Friday. Mai jos sunt câteva din produsele incluse în promoția de Black Friday la Xiaomi România.

 

XIAOMI REDMI 6A. GLOBAL VERSION – Preț Black Friday 559,00 LEI

Gigantul asiatic produce în continuare telefoane cu margini înguste. În cazul de față, telefonul are un ecran de 5.45 inch, și o proporție de 18:9, cu un design proaspăt și inovator. Ecranul mare este un avantaj pentru utilizatorii care doresc să vadă filme și seriale pe telefoane ori să se bucure de alte forme de divertisment, precum aplicații și jocuri video. Este remarcabilă senzația de imersiune, datorită rezoluției HD+ (720 x 1440) și sticlă curbată 2.5D. Designul unibody și simplitatea sugerează faptul că fabricantul a ales un design minimalist dar atractiv. Partea din spate este din aluminiu cu o linie în partea superioară și alta în partea inferioară. Deși pare un terminal robust, cântărește doar 145 de grame, fiind foarte ușor de folosit.

În interiorul smartphone-ului se află un procesor MediaTek Helio A22 cu 4 nuclee de 2.0 GHz. Acest element conferă telefonului puterea necesară pentru folosirea zilnică a jocurilor și aplicațiilor. În ceea ce privește memoria, telefonul dispune de 2 GB RAM și 16 GB capacitate de stocare internă, care poate fi crescută până la 128 GB, pentru a putea stoca, fără probleme, orice tip de fișiere. Bateria are 3.000 mAh, suficientă pentru a folosi telefonul întreaga zi. Sistemul de operare este MIUI 9.5, o versiune bazată pe Android 8.1 Oreo, care permite rularea mai multor aplicații în același timp și multitasking-ul.

XIAOMI REDMI NOTE 6 PRO. GLOBAL VERSION. Preț Black Friday 1.200,00 LEI

De mai mulți ani există pe piață o cerere crescută de telefoane la prețuri avantajoase cu ecran suficient de mare pentru a vedea filme și seriale sau pentru a rula jocuri și aplicații complexe. Pentru a îndeplini aceste cerințe, Xiaomi a dotat acest telefon din gama medie cu o serie de specificații remarcabile. În primul rând procesorul Qualcomm Snapdragon 636, cu componentă grafică Adreno 506 este capabil să reproducă, fără probleme, orice tip de video la rezoluție 4K.

În plus, Xiaomi Redmi Note 6 Pro dispune de o baterie de 4.000 mAh, cu încărcare rapidă, astfel încât autonomia telefonului este suficientă. Un detaliu relevant este faptul că gigantul asiatic a optat pentru o versiune a sistemului de operare care aproape că face parte din ADN-ul său, deoarece MIUI 10 este inclus în foarte multe terminale.

XIAOMI REDMI S2 3/32GB. GLOBAL VERSION. Preț Black Friday 870,00 LEI

XIAOMI REDMI S2 4/64GB. GLOBAL VERSION. Preț Black Friday 1.050,00 LEI

Pentru a se adapta nevoilor clienților, telefonul este echipat cu două versiuni de memorie: 3 GB de RAM și 32 GB spațiu de stocare internă sau memorie RAM de 4 GB și 64 GB spațiu de stocare internă. Redmi S2 are un procesor Snapdragon 625, cu opt nuclee de 2 GHz și o componentă GPU 506. Bateria de 3.080 mAh este suficientă pentru ca telefonul să funcționeze fără probleme de autonomie. Ecranul de 5.99 inch are o rezoluție HD de 1.440 x 720.

Cu sistemul de operare Android 8.1 Oreo marca MIUI, acest telefon este capabil să realizeze fotografii de calitate. Camera principală are 16 megapixeli, echipată cu diverse elemente: stereo, portret, LED flash. Camera frontală are 5 megapixeli, suficienți pentru a realiza selfie-uri de calitate.

Xiaomi Redmi 2S acceptă două carduri SIM și are cititor de amprentă pe partea din spate, pentru a mări gradul de securitate a telefonului.

XIAOMI REDMI NOTE 4X 3/32GB. Preț Black Friday 720,00 LEI

XIAOMI REDMI NOTE 4X 4/64GB.Preț Black Friday 920,00 LEI

Acest terminal are aceeași evoluție ca și fratele său mai mic Redmi 4X. În orice caz, evoluează într-o direcție promițătoare și interesantă deoarece specificațiile sale îl recomandă ca un telefon suficient de puternic. În primul rând procesorul, Qualcomm Snapdragon 625 și GPU Adreno 506 reflectă o performanță și o fluiditate indiscutabile, iar CPU Arm Cortex A53 cu 8 nuclee îi sporește și mai mult eficiența.

Memoria telefonului Redmi Note 4X nu poate trece neobservată. Xiaomi a dotat acest terminal cu 4 GB memorie RAM și două versiuni de stocare internă de 32 GB și 64 GB. Astfel, fiecare utilizator potate să își personalizeze ușor smartphone-ul, în funcție de necesități. În plus, există posibilitatea de creștere a memoriei interne pânâ la 128 GB, prin inserarea unui card MicroSD.

În ziua de azi, în România, nimeni nu uită să verifice camera înainte să cumpere un telefon mobil iar acest lucru nu ne surprinde deoarece fotografiile și selfie –urile sunt la ordinea zilei. De aceea, Redmi are o cameră principală de 13 megapixeli, cu deschidere f/2.0 și captură video Full HD, caracteristici mai mult decât suficiente pentru a obține imagini de foarte bună calitate. Fără îndoială, bateria este una din calitățile cele mai remarcabile ale acestui telefon având o putere de 4.100 mAh și conferind o autonomie excelentă.

XIAOMI MI6 4/64GB. Preț Black Friday 1.750,00 LEI

Nu exagerăm când susținem că Mi 6 este punctul de referință în ceea ce privește smartphone-urile marca Xiaomi. Designul său splendid și specificațiile optime îl transformă fără îndoială într-unul din cele mai bune vârfuri de gamă de pe piață.

Ca întotdeauna, bateria este unul din punctele sale forte, deoarece Xiaomi se evidențiază pe piață prin autonomia terminalelor sale. În acest caz bateria are 3350 mAh și dispune de Quick Charge 3.0. În interior, smartphone–ului nu îi putea lipsi procesorul Qualcomm Snapdragon 835, cu 8 nuclee de 2.45 GHz. Acestui element favorabil i se adaugă 6 GB de memorie RAM și două versiuni de stocare internă: de 64 GB sau 128 GB. Ecranul este unul din atributele cele mai remarcabile, cu o rezoluție Full HD, 5.15 inch și 1920 x 1080 pixeli, garantând claritatea display-ului (426 pixeli per inch) și un răspuns tactil optim.

În plus, cu acest telefon se pot face fotografii de foarte bună calitate cu o cameră spate puternică prin cei 2 senzori de 12 megapixeli fiecare și deschideri diferite; se obțin astfel portrete reușite și alte tipuri de imagini excelente.

XIAOMI MI5 EXCLUSIVE. Preț Black Friday 1.600,00 LEI

Deși Xiaomi este pasionată de inovație și dorește să își aducă aportul pe piață, este evident că merge la sigur cu fiecare lansare, în special în cazul acelor telefoane mobile care aparțin unei game superioare. De aceea, așa cum a făcut și cu Xiaomi Mi 5, compania pariază pe cele mai bune elemente de pe piață pentru a garanta puterea și autonomia telefoanelor sale mobile.

În acest telefon a fost incorporat procesorul său favorit Qualcomm Snapdragon 820 care depășește limitele de performanță cunoscute. În plus, este echipat cu o baterie de 3000 mAh, suficientă pentru a furniza o autonomie de invidiat. Capacitatea sa de stocare se menține la 32 de GB și memorie RAM de 3 GB. Chiar dacă memoria nu este similară cu cea a vârfului de gamă de la Xiaomi, este suficientă pentru o utilizare satisfăcătoare a telefonului.

XIAOMI AMAZFIT Preț Black Friday 620,00 LEI

Acest smartwatch ușor și flexibil a avut un mare succes deoarece este primul de pe piață care incorporează un GPS de 8 nanometri. Amazfit este rezistent la apă și praf, fiind perfect pentru sport și multe alte activități. Această caracteristică a fost bine primită, mai ales de sportivi care au fost entuziasmați de confortul, rezistența și funcțiile îndeplinite de acest dispozitiv.

XIAOMI ROIDMI 3S Preț Black Friday 100,00 LEI

Xiaomi Roidmi 3S îndeplinește multe funcții, însă cea mai remarcabilă este posibilitatea de încărcare a dispozitivelor mobile în mașină prin intermediul portului USB. Însă acest încărcător servește și ca transmițător audio fără fir, iar prin tehnologia Bluetooth 4.2 poate fi conectat la sistemele de operare Android, iOS, precum și la sistemul autoturismului.

XIAOMI MI WIFI AMPLIFIER 2 Preț Black Friday LEI 65,00 LEI

Xiaomi a depus multe eforturi în vederea îmbunătățirii conectivității dispozitivelor, pentru a garanta o experiență tehnologică plăcută și eficientă. Astfel, s-a născut Xiaomi Mi Wifi Amplifier 2, un dispozitiv capabil să amplifice semnalul Wi-Fi, în toate colțurile casei sau biroului.

XIAOMI MI BUNNY MITU BLUETOOTH SP. Preț Black Friday LEI 153,00 LEI

Este greu să nu dai atenție designului original al acestei boxe. Însă, dacă privim dincolo de aparențe, găsim o serie de caracteristici atractive. În primul rând, bateria de 650 mAh îi conferă o autonomie de până la cinci ore de utilizare neîntreruptă.

În plus, are conectivitate Bluetooth 4.0 și primește comenzi de pe smartphone. Xiaomi Mi Bunny MITU Bluetooth Speaker  are o impedanță de 4 ohmi și o bandă cuprinsă între 150 și 20.000 Hz. Calitatea sunetului nu se distorsionează când crește volumul, are putere de 3 wați și 60 de decibeli, boxa fiind o opțiune bună disponibilă în România.

XIAOMI YI CAR Preț Black Friday 270,00 LEI

Xiaomi Yi Car este o cameră auto care prezintă o serie de avantaje atractive pentru utilizatori. Sub marca Yi Technology, acest dispozitiv se remarcă printr-o calitate excelentă a imaginii, greu de găsit la alte camere de acest fel, precum și prin ecranul spate foarte util.

NILLKIN PHANTOM WIRELESS CHARGER LAMP Preț Black Friday 290,00 LEI

Nillkin MC2 Phantom II este o lampă LED cu funcție de boxă care oferă experiență luminoasă și audio impresionantă. Firma Nillkin a reușit să combine în mod plăcut lumina și sunetul. Conectivitatea Bluetooth și un design special permit emiterea unui sunet natural atât în interior, cât și în exterior.

XIAOMI UMBRELLA Preț Black Friday 180,00 LEI

Xiaomi Umbrella este compusă din aluminiu și fibră de sticlă, fiind foarte rezistentă în zilele cu vânt și furtună. Cu toate acestea, umbrela este foarte ușoară și ușor de manevrat deoarece nu cântărește mai mult de 420 de grame. În plus, materialul Fonewr, grăbește uscarea umbrelei, astfel că utilizatorii nu vor uda interiorul mașinii, biroului sau casei.

 

Ultima oră

Comentariul meu