tâlharul viral din alba iulia prins și băgat în arest la sibiu

Cazul tinerei din Alba Iulia tâlhărită în scara unui bloc de un recidivist a șocat o țară întreagă. Agresorul este un bărbat, recidivist, care acum se află în arest la IPJ Sibiu.

Evenimentul a avut loc în data de 17 noiembrie 2018, în jurul orei 18:30, în timp ce aşteptau ascensorul din scara blocului M4 de pe bd. 1 Decembrie 1918 din mun. Alba Iulia, inculpatul D.N.T. i-a aplicat cu brutalitate victimei S.D.R. (în vârstă de 20 ani) o lovitură cu pumnul în zona feţei, victima a căzut pierzându-şi cunoştinţa, iar inculpatul i-a sustras telefonul mobil marca Samsung Galaxy J5 şi portofelul în care avea cartea de identitate, permisul de conducere, un card bancar şi suma de 400 lei, cauzând persoanei vătămate un prejudiciu în cuantum de aproximativ 1.500 lei. Fata nu și-a recuperat bunurile și există posibilitatea ca acestea să fi fost distruse de autorul tâlhăriei. La data de 20 noiembrie 2018, procurorul a formulat propunere de luare a măsurii arestării preventive faţă de inculpatul D.N.T. pe o perioadă de 30 zile, iar judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Alba Iulia a admis propunerea şi a dispus luarea măsurii arestării preventive pe o perioadă de 30 zile. Bărbatul acuzat de această faptă oribilă se află în arestul IPJ Sibiu.
Agresorul a ajuns aici pentru că arestul din cadrul IPJ Alba se află în renovare. În măsura locurilor disponibile arestații preventiv din Alba sunt trimiși pe perioada menținerii măsurii privative de libertate la Sibiu.

tâlharul viral din alba iulia prins și băgat în arest la sibiu

Agresorul e recidivist
Inculpatul D.N.T. are vârsta de 33 ani şi a fost condamnat în mai multe dosare penale pentru comiterea de infracţiuni grave. Astfel, în cursul anului 2015, inculpatul D.N.T. a fost condamnat de instanţele române pentru săvârşirea mai multor infracţiuni, printre care furt calificat şi tentativă de viol în stare de recidivă, la pedeapsa rezultantă de 4 ani 1 lună închisoare. Totodată, în anul 2013, prin hotărâre recunoscută ulterior de autorităţile române, inculpatul a fost condamnat de organele judiciare din Grecia la pedeapsa rezultantă de 7 ani şi 4 luni închisoare pentru comiterea infracţiunilor de tâlhărie şi vătămare corporală, 2 aplicându-i interdicţia de a se afla în Grecia pentru totdeauna. Inculpatul a comis infracţiunea de tâlhărie calificată cercetată în prezenta cauză în stare de recidivă postexecutorie, la scurt timp după eliberarea la termen din data de 15.09.2018 din executarea pedepsei de rezultante de 7 ani şi 2 luni închisoare.

tâlharul viral din alba iulia prins și băgat în arest la sibiu

Daniel, Mădălin și Marcel sunt polițiștii care l-au prins pe agresorul fetei din Alba Iulia. Cazul nu a fost unul ușor pentru că fata agresată nu își aducea aminte nimic din ceea ce i se întâmplase. Știa doar că îi lipsesc telefonul și portofelul. Așa că tinerii polițiști i-au refăcut traseul din acea zi. În final au ajuns și la blocul unde prietenul fetei le-a spus că aceasta ar fi fost într-o vizită. Au cerut filmările de pe camera de supraveghere și au fost oripilați de ce au văzut. Din acel moment identificarea și prinderea agresorului nu a mai fost decât o chestiune de timp.

tâlharul viral din alba iulia prins și băgat în arest la sibiu
Polițiștii care l-au prins pe tâlhar

Victima externată
Tânăra agresată a fost externată joi din spital. „I s-a făcut o tomografie computerizată care nu a relevat leziuni posttraumatice intracerebrale (intracraniene), fiind evaluată din toate punctele de vedere, iar apoi a fost internată pentru supraveghere și conduită terapeutică în secția de neurologie. În momentul de față pacienta este stabilă, începe să-și amintească unele fragmente petrecute în ziua respectivă, însă mai acuză cefalee (dureri de cap). Pacienta este stabilă, iar evoluția este favorabilă.”, au transmis reprezentanții unității medicale la momentul în care fata se mai afla în spital.
Sursa www.proalba.ro

Ultima oră

Comentariul meu