klaus iohannis s-a reîntâlnit cu sibienii la bucurești și alte știri ale zilei de miercuri

Miercuri a fost o zi importantă pentru Sibiu. S-a lansat la București programul sibiu Regiune Gastronomică Europeană 2019. Dar, pe lângă acest eveniment s-au întâmplat și alte lucruri în sibiu. Iată-le pe cele mai importante:

1- Programul „Sibiu Regiune Gastronomică Europeană Sibiu 2019”, lansat cu fast la București – A venit și Iohannis

Programul „Sibiu Regiune Gastronomică Europeană 2019” a fost lansat miercuri la București. La evenimentul de o importanță majoră pe Sibiu a luat parte și președintele României, Klaus Iohannis.

2- Sibienii se pot programa online pentru consultații la Spitalul de Pneumoftiziologie
Pentru optimizarea activităţii medicale în spital, cetăţenii au de acum posibilitatea să se poată programa şi online. Pe site-ul www.spital-tbc.ro este disponibilă rubrica Programări. Astfel, solicitanţii pot să își aleagă cabinetul pentru care doresc să se programeze (Ecografie, Dispensar TBC adulți, Dispensar TBC copii, Pneumologie), precum și ziua, medicul și intervalul orar pe care îl preferă.

3- Autocar implicat într-un accident pe Hula Bradului
Un autocar și un TIR au fost implicate într-un accident de circulație pe Hula Bradului.

4- Șoferul care a fugit de la accidentul din Vasile Aaron a fost identificat

Marți seara a avut loc un accident pe strada Vasile Aaron la intersecție cu strada Electricienilor. Șoferul vinovat a fugit de la locul evenimentului imediat după ce l-a provocat. A fost căutat de polițiști și prins în cele din urmă.

5- Consilier local din Șelimbăr, declarat incompatibil. S-a sesizat Parchetul

Un consilier local din Șelimbăr, Nicolae Pavel Mustață, a fost declarat incompatibil de către Agenția Națională de Integritate.

Ultima oră

Comentariul meu