idee haioasă la sibiu - cursă cu moș crăciuni în scop caritabil
Foto Arhivă

Clubul Sportiv Comunitar Sibiu împreună cu Asociația Events For Tourism, organizatorul Târgului de Crăciun din Sibiu 2018 au avut o idee inedită pentru a veni în ajutorul persoanelor cu dizabilități pentru practicarea diferitelor ramuri sportive: atletism, baschet, etc. Se va organiza un cross total atipic.

Mai exact, în data de 13 decembrie, adunarea se dă în Târgul de Crăciun din Sibiu, la ora 19. Se va pleca pe un traseu de 3 kilometri. Cross-ul însă este unul fără reguli. Cine dorește aleargă, cine dorește merge la pas, copiii pot participa în brațele părinților, iar cei care folosesc un scaun cu rotile, sunt bineveniți.
”Vom alerga sau ne vom mosmondi, cu zambetul la purtator, prin centrul Sibiului, intr-o cursa necronometrata, plina de lumina si de muzica, pentru a face bine.”, spun organizatorii.

Înscrierile se pot face până în 11 decembrie, iar numărul maxim de înscriși este de 200 de persoane. Toți participanții însă vor trebui să fie îmbrăcați în Moș Crăciun sau măcar purtand caciulita mosului si imbracat complet in rosu, in partea superioara a corpului.

Taxa de participare este 60 de lei, din care 50 % va fi donata Asociatiei Diakoniewerk International pentru achizitionarea de scaune cu rotile speciale pentru practicarea sportului de catre persoanele cu dizabilitati. In schimbul celorlalti 50 % din taxa, primesti un numar de concurent foarte simpatic, precum si o medalie haioasa pentru cei care trec linia de finish.

Înscrierile se pot face AICI.

Ultima oră

Comentariul meu