dan barna, usr: "opoziția președintelui de a nu deveni notarul lui liviu dragnea ...așteptată de societate"

Președintele USR, Dan Barna, a declarat, joi, pentru MEDIAFAX, referitor la poziția lui Klaus Iohannis privind numirea miniștrilor Dezvoltării și Transporturilor, că opoziția șefului statului ”de a nu deveni notarul lui Liviu Dragnea este așteptată de societate”.

„Este o reacție normală în condițiile în care PSD decide să facă bambilici asta cu soarta României schimbând miniștri efectiv la mișto. Adică, dacă vă amintiți, a doua zi după remaniere, am spus că dna. Vasilescu nu are nicio legătură cu Ministerul Transporturilor și acum vedem că trebuie să aibă o legătură cu ministerul Devoltării. Deci, nu. PSD nu guvernează România, PSD asigură polițe și decapitează Opoziția. În acest context, opoziția președintelui de a nu deveni notarul lui Liviu Dragnea este una, consider eu, așteptată de societate”, a declarat Dan Barna, pentru MEDIAFAX.

Președintele Klaus Iohannis a anunțat, joi, că nu va lua o decizie în ceea ce privește cea de-a doua remaniere guvernamentală, privind portofoliile de la Transporturi și Dezvoltare, decât după sărbătorile Centenarului și data de 1 Decembrie.

Ultima oră

Comentariul meu