critici dure pentru moneda sibiului: ’’un amator lăsat liber în corel a denigrat numele orașului’’
FOTO - Zile și Nopți

Directorul executiv de la Fundația Comunitară Sibiu a criticat public moneda Sibcoin lansată de cei din consorțiul Sibiu Regiune Gastronomică European.

Ciprian Ciocan și-a exprimat opinia public pe contul său de Facebook. Directorul executiv de la Fundația Comunitară Sibiu crede că moneda locală Sibcoin arată dezastros de prost. ’’Cineva să sune la Poliția Designului, un amator lăsat liber în Corel a denigrat numele orașului’’, a spus acesta.
Ciprian Ciocan nu s-a oprit aici. El crede că programul Sibiu Regiune Gastronomică Europeană are toate șansele să fie un eșec total. Ciprian Ștefan nu s-a oprit aici. El crede că programul Sibiu Regiune Gastronomică Europeană are toate șansele să fie un eșec total. ’’Cu părere de rău, dar programul Sibiu Regiune Gastronomică Europeană are probleme majore care nu se mai opresc. Nu e ok ce se întâmplă, dacă nu are loc o schimbare radicală, va fi un eșec’’, a mai spus acesta pe contul său de Facebook.critici dure pentru moneda sibiului: ’’un amator lăsat liber în corel a denigrat numele orașului’’Reamintim că Banca Națională a României a declarat că Sibcoin, moneda care va circula anul viitor în regiunea Sibiu, este ilegală, și asta pentru că doar BNR-ul are dreptul de a emite monedă. Reprezentanții programului sibiu Regiune Gastronomică 2019 spun însă că SibCoin-ul nu este, de fapt o monedă, ci un suvenir. Vedeți AICI detalii!

Ultima oră

Comentariul meu