ministrul apărării a demisionat. explicațiile lui fifor

Ministrul Apărării, Mihai Fifor, a demisionat luni din funcție, chiar în ziua comitetului Executiv al PSD, care anunță remanierea guvernamentală. Fifor a spus că dorește să se implice în activitatea partidului.

„Am facut o analiza foarte serioasă, am văzut ca s-a întâmplat în ultimele luni și am considerat că pot să merg lângă echipă la partid, să încercăm să pregătim doi ani grei care urmează. Cred că e nevoie să întărim echipa și să putem pregăti proiectele importante. Am rugat-o pe doamna prim ministru și pe domnul președinte Dragnea să fie de acord să-mi depun mandatul să să pot să merg la partid să mă implic serios”, a declarat Mihai Fifor, înainte de ședința Comitetului Executiv Național al PSD.
Înainte de ședința Comitetului Executiv Național al PSD sunt vehiculate mai multe schimbări în Guvernul Dăncilă. Una dintre variante este o modificare la Ministrul Apărării, în locul lui Mihai Fifor urmând să vină Dorel Căprar, președinte al Comisiei de Apărare din camera Deputaților.

La bursa zvonurilor se aude că Ilan Laufer va prelua portofoliul de la Ministerul Dezvoltării, Paul Stănescu, unul dintre contestatarii lui Liviu Dragnea urmând să fie îndepărtat din Cabinetul Dăncilă.

Surse politice spun că Tudorel Toader își va păstra portofoliul la Justiție, în timp ce la Transporturi, în locul lui Lucian Șova va venit Mircea Drăghici.
Drăghici este parlamentar și trezorierul PSD.

Totodată este vehiculată o schimbare la Comunicații, în locul lui Bogdan Cojocaru urmând să vină Alexandru Petrescu.
Deciziile privind schimbările sunt luate în ședința PSD de luni.

Sursa www.mediafax.ro

Ultima oră

Comentariul meu