live video foto prima ninsoare mai serioasă la sibiu - starea drumurilor din oraș și județ

Avertizările meteorologilor nu au ocolit și Sibiul. Din această dimineață ninge în tot județul, dar se circulă bine pe majoritatea drumurilor.

În județ pe drumurile naționale nu sunt probleme. Cei de la SDN Sibiu Autostrăzi spun că deja la primele ore s-a acționat cu opt autoutilaje si s-au răspândit 60 tone material antiderapant pe autostrada A1, Sibiu – Orăștie, pe sectorul din județul nostru.
CITIȚI ȘI: Vin ninsorile – Ciclonul care se abate peste România – Sibiul este vizat

YouTube video

În municipiul Sibiu nu s-au înregistrat blocaje și nu sunt deocamdată străzi acoperite cu zăpadă. live video foto prima ninsoare mai serioasă la sibiu - starea drumurilor din oraș și județȘi pe principalele drumuri naționale se circulă bine. Pe DN7 – Valea Oltului și DN1 spre Brașov, avem carosabil negru. Cei mai fericiți sunt copiii, care pot profita de zăpadă și să facă primii bulgări din această iarnă.live video foto prima ninsoare mai serioasă la sibiu - starea drumurilor din oraș și județ live video foto prima ninsoare mai serioasă la sibiu - starea drumurilor din oraș și județLa Păltiniș de asemenea ninge, iar la Bâlea Lac stratul de zăpadă crește vertiginos (foto – Arena Platoș).

YouTube video

Urmăriți mai sus imagini live de la Bâlea Lac.
Dacă aveți drum spre Capitală, nu vă aventurați cu mașina dacă nu aveți anvelope de iarnă. Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că din cauza numărului mare de autovehicule dar şi a vitezei de rulare reduse ca urmare acondiţiilor meteo nefavorabile, circulaţia rutieră pe sensul către Capitală al autostrăzii A1 Piteşti – Bucureşti se desfăşoară pe tronsonul kilometric 15 – 10+500 în condiţii de aglomeraţie. La intrarea în municipiul Bucureşti s-a format coloană de maşini (ora 8.30).

Ultima oră

Comentariul meu